Puoliaika.com otteluennakko: SJK – PS Kemi

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Sarjataulukossa yllättävän alhaalla makaava SJK saa vieraakseen kuntopuntarissa toisena olevan PS Kemin.

SJK on ollut kauden shokeeraaja, eikä hyvällä tavalla. Mitalitaistoon nostettu joukkue on neljä pistettä karsintaviivan yläpuolella. Tosin matkaa kolmanteen sijaan on myös neljä pistettä.

Viidestä viimeisestä ottelusta PS Kemi on ottanut peräti 11 pistettä, kun taas päivän vastustaja on saanut samassa ajassa kasaan vain neljä pistettä. Kemi on päästänyt näissä otteluissa vain neljä maalia ja SJK:lla on soinut omissa 11 kertaa. Kemi on tehnyt 11 maalia ja SJK vain 2. Joten on helppo huomata, ettei SJK:lla valmentajavaihdoksen jälkeen kaikki ole ihan kunnossa.

Kemin Filip Valencic on ollut joukkueen paras maalintekijä seitsemällä maalillaan ja tänään häneltä odotetaan tehoja, sillä SJK:n puolustus ei ole ihan parhaimmassa terässä.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • PS Kemi tai tasapeli @2.43
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1,88
  • HT/FT X/2 @12.50

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Samalla näet myös Unibet TV:n tarjoamia otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!