Puoliaika.com otteluennakko: Saksa U21 – Espanja U21

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Saksan ja Espanjan U21- joukkueet kohtaavat finaalissa tänään klo 21.00 alkavassa pelissä.

Saksa voitti Englannin vasta rankkareilla, kun taas Espanja eteni finaaliin voittamalla Italian 3-1. Espanja lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja monissa futismedioissa mietitään, että rasittiko Saksan tiistaina pelattu ylimääräinen 30 minuttia pelaajia sen verran, ettei heidän energiatasonsa olisi vielä kohdillaan.

Espanja on pelannut viimeiset 13 peliä tappioitta ja voittanut näistä kuusi. Espanja on myös voittanut Saksan kahdesti viime kohtaamisissa, joten jo tässä on syyt Espanjan ennakkosuosikin asemaan.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun parhailla kokoonpanoillaan, mutta tässäkin materiaalietu on Espanjalla. Atletico Madridin Saul on ollut todella kovassa iskussa läpi turnauksen ja tulee todennäköisesti olemaan pelote myös Saksan puolustukselle tänään.

Uskomme, että ottelusta tulee todella mielenkiintoinen jonka Espanja tulee lopulta voittamaan. Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Espanja 1.90
  • Yli 2,5 maalia @1.82
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.70
  • Saul tekee maalin @3.30

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Samalla näet myös Unibet TV:n tarjoamia otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet