Puoliaika.com otteluennakko: Saksa – Suomi

coolbet_image

Suomi kohtaa tänään Saksan harjoitusmaaottelussa ja luvassa on todella kova iltapuhde Hans Backen miehistölle.

Saksan joukkue on lähes sama mitä se oli EM-kisoissa, poislukien Bayern Munchenin Jerome Boateng, kuka on loukkaantumisen takia sivussa. Ottelu ei ole Saksalle vain pelkkä harjoitusottelu, sillä Bastian Schweinsteiger ripustaa maajoukkue-paitansa naulakkoon tämän ottelun jälkeen. Saksan joukkue haluaa varmasti pelata Bastille upean viimeisen ottelun.

TSEKKAA TÄMÄ:

Huuhkajilla ei ole mennyt viimeaikoina kovinkaan hyvin, sillä viimeinen voitto on vuosi sitten syyskuulta, jolloin Fäärsaaret kaatui 1-0. Puolan 5-0 rökäletappion jälkeen suomi hieman ryhdistäytyi. Tästä esimerkkinä 1-1 tasapeli Belgian kanssa. Tänään tosin vastus on kovempi kuin Belgia ja bussitus tuskin Saksan hyökkäystä vastaan onnistuu.

Nyt ei varsinkaan kannata parkkeeraa bussia, sillä Huuhkajilla on kuumia pelaajia yläkerrassa, sillä Teemu Pukki ja Roman Eremenko ovat olleet iskussa omissa sarjoissaan ja Joel Pohjanpalo pääsi maalin makuun Leverkusenin paidassa.

Backe sanoi haastattelussa, että tahtoo Huuhkajien panostavan vastahyökkäyksiin, joten tänään nähdään ainakin muutamia nopeita suunnanmuutoksia. Tämä tarkoittaa, että kentälle tulee tilaa ja Saksa ei näitä tilaisuuksia jätä käyttämättä.

Toimitus laittaa muurismaisesti kokikset kylmään, laittaa Coolbetin listalta seuraavat kohteet ja istahtaa jo TV2:n ääreen odottamaan peliä:

Saksa-1 @1.55

Saksa-2 @2.40

Saksa voittaa päästämättä maalia @1.73

 

Edellinen artikkeliNorrby IF:n puolustaja teki hattutempun, mutta onnistui hankkimaan ulosajon tuuletuksellaan
Seuraava artikkeliInter Milan hankki Rion olympialaisissa loistaneen 20-vuotiaan brassihyökkääjän

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän