Puoliaika.com otteluennakko: Saksa – Ranska

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Saksa haastaa Ranskan illan EM-välierässä.

Kesän EM-kisat alkavat olla lähellä loppuhuipentumaa. Eilisillan ensimmäisessä välieräottelussa Portugali peittosi jättiyllättäjä Walesin 2-0 ja eteni sunnuntain finaaliin. Nyt mestarisuosikit kohtaavat toisensa Saksan ja kisaisäntä Ranskan välisessä ottelussa.

Ranska lähtee otteluun erinomaisen puolivälierän jälkeen. Isännät peittosivat uskomattoman pitkälle turnauksessa edenneen Islannin vakuuttavasti 5-2 lukemin. Saksa puolestaan eteni välierään tuskaisen Italia-ottelun jälkeen, jonka hallitseva maailmanmestari voitti vasta rankkareiden jälkeen.

Saksa starttaa illan peliin ilman muutamia avainpelaajiaan. Germaanien ykköshyökkääjäksi kisoissa noussut Mario Gomez joutuu jättämään kisat kesken takareisivamman takia. Keskikentän tärkeä Sami Khedira on niin ikään sivussa loukkaantumisen takia. Luottotoppari Mats Hummels puolestaan kärsii pelikieltoa.

Didier Deschampsin miehistö lähtee otteluun täysin terveenä. N’Golo Kanté ja Adil Rami ovat kärsineet pelikieltonsa ja ovat Deschampsin käytettävissä. Molemmat aloittavanevat ottelun penkillä, sillä Samuel Umiti ja Moussa Sissoko ovat ranskalaismedian mukaan päävalmentajan papereissa Kantén ja Ramin edellä.

Saksan ja Ranskan kohtaamisesta on lupa odottaa kisojen parasta ottelua. Turnauksen suurimmat mestarisuosikit ja monien mielestä kisojen parhaat joukkueet kohtaavat mahdollisessa EM-klassikossa. Edellisellä kerralla maiden kohdatessa arvokisoissa Saksa veti pidemmän korren toppari-Hummelsin puskumaalilla kesällä 2014.

Ottelusta on lähes mahdotonta nostaa esiin ennakkosuosikkia, sillä joukkueet ovat käytännössä tasavahvoja. Saksan puolelle vaakaa kallistaa arvokisavoitto 2014 MM-turnauksessa, Ranskalle puolestaan kotietu. Puoliajan toimitus uskoo molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa ja ratkaisu voi hyvinkin siirtyä jopa rankkarikisaan asti.

Coolbetin tarjoama kerroin Saksan suoralle voitolle on kuitenkin niin houkutteleva, että poimimme siitä illan pelikohteemme.

gerfra

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here