Puoliaika.com otteluennakko: Saksa – Italia

Jalkapallon EM 2016 RanskaTänään pelattavassa puolivälieräottelussa kohtaavat Saksa ja Italia. Ottelun voittaja tulee kohtaamaan välierässä joko Ranskan tai Islannin.

Saksan pelaaminen turnauksessa on ollut vakuuttavaa, sillä joukkue ei ole päästänyt tässä turnauksessa vielä yhtään maalia. Hallitseva maailmanmestari on voittanut Ukrainan, Slovakian ja Pohjois-Irlannin sekä pelannut Puolan kanssa tasan. Tänään Saksa tulee saamaan kisojen kovimman vastuksen tähän mennessä, sillä Italiakin on pelannut todella vakuuttavasti. Voitot Belgiasta ja Espanjasta olivat osoitus Italian joukkueen kovuudesta, eikä Saksa tule pääsemään tänään helpolla. Saksa voitti Italian ystävyysottelussa maaliskuussa lukemin 4-1, mutta kahdeksan aikaisempaa ottelua arvokisoissa ovat päättyneet joko Italian voittoon tai tasapeliin.

Italialta ottelusta on varmasti sivussa pelikieltoaan kärsivä Thiago Motta ja  loukkaantunut Antonio Candreva sekä Daniele De Rossin pelaaminen on vielä epävarmaa, kun taas Saksa pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Illan ottelu tulee olemaan upea, sillä ottelussa kohtaavat kisojen paras puolustus ja kisojen paras hyökkäys. Saksa tulee todennäköisesti pitämään palloa enemmän, mutta Italialla viimeisenä lukkona ovat BBC (Barzagli, Bonucci ja Chiellini) ja Buffon, joten Saksa ei tule tässä ottelussa mitään saamaan ilmaiseksi.

Ottelu tulee olemaan erittäin tasainen ja ratkaisua joudutaan hyvin mahdollisesti hakemaan jatkoajalta, joten poimimme Coolbetin listalta seuraavan kohteen:

saksaitalia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here