Puoliaika.com otteluennakko: RoPS – HIFK

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Veikkausliigassa pelataan tänään kolme ottelua. Putoamistaistelun kannalta tärkein kamppailu pelataan Rovaniemen keskuskentällä, jossa kymmenentenä oleva RoPS isännöi toiseksi viimeisenä sarjataulukossa olevaa HIFK:ta. Kierroksen kaikki ottelut käynnistyvät kello 17.00.

RoPS ja HIFK kohtaavat toista kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa. Joukkueet kohtasivat toukokuussa Helsingissä ja tuolloin HIFK oli niukasti parempi lukemin 1-0. Voittomaalista vastasi kulmapotkusta osunut Mikael Forssell. HIFK oli ottelussa selkeästi parempi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta RoPS pääsi peliin paremmin mukaan toisella jaksolla. Erityisesti HIFK:n laitahyökkääjä Nnaemeka Anyamele oli läpi ottelun vaarallinen omalla laidallaan ja vei RoPS-puolustaja Leo Väisästä kuin litran mittaa. RoPS:n pelaajista Saku Ylätupa ja Timo Stavitski olivat tässä kamppailussa rovaniemeläisjoukkueen parhaimpia pelaajia.

HIFK saa tänään merkittävän ja todella kaivatun vahvistuksen avauskokoonpanoon, kun muutaman edellisen ottelun loukkaantumisen takia huilannut IFK-kapteeni Mika Väyrynen palaa helsinkiläisten kokoonpanoon. Puolustuspään pelaajista Kim Raimi ja Jani Bäckman ovat pelikiellossa, sekä luottolaitapakki Tommi Vesala edelleen loukkaantuneena.

RoPS:n merkittävin poissaolija on tänään pelikieltoa kärsivä kapteeni Antti Okkonen. Rovaniemeläiset lähtevät otteluun myös ilman AIK:hon siirtynyttä Robert Tayloria, joka näkyy varmasti joukkueen pelinrakentelussa. Lisäksi hyökkäävä ja taitava laitapuolustaja David Addy siirtyi kohti uusia haasteita. Vahvasti pelanneelle keskikenttäpelaaja Eetu Muinoselle on luvassa entistä isompi rooli joukkueensa pelitavassa.

HIFK:lle tämä ottelu merkitsee jopa ratkaisevan paljon. Voitolla HIFK saisi kavennettua piste-eroaan edellä etenevään RoPSiin ja tasapisteissä olevaan PS Kemiin sekä SJK:hon, mutta tappiolla piste-ero kasvaisi jo kymmeneen sarjapisteeseen. Väyrysen paluu avauskokoonpanoon näkyy väistämättä ja IFK-kapteenin paluu kokoonpanoon on juuri se, jota HIFK tällä hetkellä tarvitsee. Mikael Forssell ja Pekka Sihvola saavat jälleen laadukkaita palloja hyökkäyskolmanneksella.

Odotettavissa on vähämaalinen kamppailu ja maalin voitto suuntaan tai toiseen ei ole kaukana lopputuloksesta. Joukkueiden seitsemässä edellisessä Veikkausliiga-kohtaamisessa on nähty maaleja alle 2,5 / ottelu. Nuoruuden innolla pelaava RoPS on kotietunsa turvin ainakin kertoimien mukaan ennakkosuosikki, mutta kokemukseen luottavalla HIFK:lla on tänään loistavat mahdollisuudet voittoon. Lähdemme haistelemaan houkuttelevan kertoimen takia HIFK:n vierasvoittoa.

Poimimme Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • HIFK @ 3,15
  • HIFK voittaa ja ottelussa alle 2,5 maalia @ 5,25

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

RoPS – HIFK tänään kello 17.00 Rovaniemen keskuskentällä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!