Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – Dortmund

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Kahden eurooppalaisen huippujoukkueen välinen ottelu Santiago Bernabéulla tahkotaan ilman panosta. Real Madrid jatkaa varmuudella Mestarien liigan seuraavaan vaiheeseen, kun taas vastaan asettuvalla Dortmundilla ei ole mahdollisuuksia jatkoon.

Viime kaudella Mestarien liigan voittanut Real Madrid joutuu tällä kaudella lähtemään jatko-otteluihin lohkokakkosen asemasta. Tänään sillä on vielä yksi lohko-ottelu edessään, sillä päätöskierroksella vastaan asettuu täydellisen mahalaskun tällä kaudella kokenut Dortmund.

Dortmund on Tottenhamin johtamassa lohkossa kolmantena, ja saksalaisilla on viiden pelatun kierroksen jälkeen kasassa ainoastaan kaksi pistettä. Kausi on ollut suuri pettymys, vaikka heti arvonnan jälkeen tiedossa oli, että lohko tulee olemaan erittäin haastava.

Kotijoukkueelta puuttuvat pelikieltoinen Dani Carvajal sekä lepovuoron saanut Toni Kroos. Gareth Bale on jälleen kerran sivussa. Zinedine Zidanen odotetaan tekevän joitakin muutoksia kokoonpanoonsa.

Vierasjoukkue Dortmundin loukkaantumislista on pitkä. Mario Götze, Gonzalo Castro, Maximillian Philipp, Łukasz Piszczek, Marco Reus, Sebastian Rode sekä Erik Durm ovat kaikki sivussa keltamustilta loukkaantumisten vuoksi. Jeremy Toljan kärsii pelikieltoaan.

Real Madrid ei ole parhaassa mahdollisessa vireessä, mutta joukkue on joka tapauksessa selkeä suosikki illan kamppailussa. Dortmundilla on monta laatupelaajaa sivussa loukkaantumisten vuoksi, mutta saksalaiset saavat silti hyvän avausmiehistön kasaan. Maalin tai kahden kotivoitto on lähellä.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet illan kamppailuun.

  • Marco Asensio ja Ronaldo tekevät maalin @3.83
  • Real Madrid johtaa tauolle lähdettäessä @1.73
  • Kotijoukkue tekee maalin molemmilla jaksoilla @1.71

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here