Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – Barcelona

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään pelataan La Ligan mestaruuden kannalta erittän tärkeä El Clasico, kun Real Madrid isännöi Barcelonaa Santiago Bernabeulla klo 21:45 alkavassa ottelussa.

Futismaailma taas pysähtyy hetkeksi, kun yksi seuratuimmista otteluista pelataan Madridissa. Kotijoukkueella on pienoinen etulyöntiasema tämän päivän ottelussa, sillä Barcelonan peliesitykset eivät ole vakuuttaneet. Barca on hävinnyt kuudesta viimeisestä vierasottelusta kolme, joten eivät katalaanit ole lähelläkään normaalia formiaan. La Ligassa he ovat tosin hävinneet vain kahdesti viimeisestä 12 ottelusta.

Real Madrid pelaa mahtavaa kautta. 31 La Liga -ottelusta he ovat hävinneet vain kahdesti ja johtavat kolmella pisteellä sarjaa. He ovat pelanneet toisena tulevaa Barcelonaa yhden ottelun vähemmän.

Tänään Realilta on varmuudella sivussa vain Pepe ja Raphael Varene, kun taas Barcalta puuttuu Neymar, Aleix Vidal, Rafinha, ja Arda Turanin pelikunto ratkeaa ennen ottelua. Barcan poissaolot ovat huomattavasti pahempia, kuin Realin, joten Los Blancos saa etua tästä.

Ottelu tulee varmasti olemaan todella vauhdikas, sillä Barcelonalle tarjolla olevat kolme pistettä ovat elintätärkeitä, mikäli haluavat voittaa mestaruuden. Uskomme, että tänään tullaan näkemään maaleja, mutta korttien määrä tuskin tulee olemaan korkea.

Näet illan ottelun illan ottelun Unibet TV:stä. Sinulla pitää olla avattuna tuli ja sielä hiluja kassan pohjalla, jotta pääset nauttimaan El Clasicosta ilmaiseksi. Lue linkeistä tarkemmat ohjeet.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Yli 3,5 maalia @1.81

Alle 7,5 korttia @1.85

Real tekee maalin molemmilla puoliajoilla @2.15

 

unibet

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.