Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – Atletico Madrid

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Madridissa pelataan tänään ensimmäinen osaottelu madridilaisten välillä ja palkintona on mahdollinen kiinnitys finaalipaikkaan.

Real Madridilla on mahdollisuus voittaa La Liga ja Mestarien liiga. Madridin suuremmalla joukkueella on siis paljon enemmän hävittävää tässä kohtaamisssa. Se tulee näkymään varmasti ja Realilta tullaan näkemään varmaa futista. Atletico puolestaan metsästää vähintään vierasmaalia, joka parantaa heidän asemiaan toiseen osaotteluun.

Atleticolla on muutama kriittinen poissaolo, sillä Juanfran ja Jose Gimenez eivät ole tänään pelikunnossa. Vaikka Realilta puuttuu Gareth Bale ja Pepe, on Atleticon poissaolot joukkueelle tuntuvampia. Balelle ja Pepelle on hyvät korvaajat, kun taas Atleticon puolustuslinjassa ei ole niin laajaa rosteria, että he pystyisivät saamaan kivikovan puolustuksen poissaolojen johdosta.

Ottelusta tulee silti todennäköisesti tasainen taistelu, joka voi mennä kummalle tahansa. Atletin vahvuus piilee lähinnä Diego Simeonen taktisen osaamisen vuoksi. He tulevat laittamaan Realin tähdet todella tiukille tänään.

Ottelu alkaa klo 21.45 ja se näkyy YLE 2:lta, sekä Viasatin kanavilta. Tätä trilleriä varten me poimimme seuraavat kohteet Unibetin listalta:

  • Molemmat tekee maalin @1.91
  • Yli 2,5 maalia @2.10
  • Real yli 2,5 korttia @1.81