Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – Atletico Madrid

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään pelataan tulinen Madridin derby, kun Atletico Madrid vierailee Santiago Bernabeulla. 

Atletico Madrid on vaarassa jäädä kokonaan ulos mestaruustaistelusta, mikäli ei tänään ota pisteitä Realilta. Atletico on jäänyt 10 pistettä sarjakärjestä ja on pelannut yhden ottelun Realia vähemmän. Toisena olevaan Barcelonaan on 8 pistettä eroa. Sevilla on Atleticoa kolme pistettä jäljessä, joten Atleticolle jaossa olevat pisteet ovat erittäin tärkeitä.

Real Madrid johtaa sarjaa kahden pisteen turvin ennen Barcelonaa ja on pelannut yhden ottelun Barcaa vähemmän. Jos Real ei tänään ota voittoa tulee mestaruustaistelusta erittäin tiukka.

Atelticolla on hieman loukkaantumishuolia ottelun alla, sillä Tiago, Moya ja mahdollisesti Kevin Gameiro ovat poissa ottelusta. Myös Koken peli-into on vielä vähän kysymysmerkki, sillä hänet oli ryöstetty aseella autossaan ja varkaat veivät pelaajan yli 70 000 dollaria maksavan kellon. Pystytyykö Koke nollaamaan tämän tilanteen vai vaikuttaako se hänen peliin, se jää nähtäväksi.

Molemmat joukkueet ovat hävinneet vain kerran viimeisen 10 ottelun aikana, joten kummankin formi on erinomainen. On todennäköistä, että jomman kumman pitkä tappioton formi loppuu tänään. Ottelusta tulee varmasti vauhdikas, sillä molemmat ovat ns pakkovoiton edessä. Toimitus suosittelee tämän ottelun katsomista.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Molemmat tekee maalin @1.77

Yli 2,5 maalia @1.74

Alle 6,5 korttia @1.86

 

unibetAvaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.
Edellinen artikkeliOsallistu kilpailuun ja voita Unisport-storesta vapaavalintainen pelipaita
Seuraava artikkeliSuomen futsalmaajoukkue aloittaa tänään EM-karsintaurakkansa Romaniaa vastaan