Puoliaika.com otteluennakko: RB Leipzig – Schalke

Bundesliga otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Bundesliga otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Bundesliigan vihatuin joukkue tavoittelee taas liigan kärkipaikkaa, kun RB Leipzig kohtaa kahdeksantena olevan Schalken kello 19.30 alkavassa ottelussa.

RB Leipzig nousi pienen kohun saattelemana Bundesliigaan täksi kaudeksi ja on saanut tuta suuren yleisön mielipiteen omistajistaan. Red Bullin omistama joukkue on kritiikistä ja vihasta huolimatta pelannut erinomaista kautta ilman suuria tähtiä. sillä joukkue on nyt tasapisteissä Bayer Munchenin kanssa Bundesliigan ykkössijalla. Leipzig ei ole vielä hävinnyt otteluakaan Bundesliigassa.

Illan vastustajaksi asettuva Schalke aloitti kauden hieman alavireisesti ja hävisi ensimmäiset viisi otteluta, mutta on parantanut otettaan. Tappiotonta putkea on nyt jatkunut seitsemän ottelun verran, joten Schalke on saanut erinomaisen vireensä päälle. Leipzigillä puolestaan seitsemän ottelun on voittoputki allaan, eivätkä he mielellään katkaisisi tätä tänään.

Molemmilla joukkueilla on pahoja poissaoloja. Vierailta puuttuu muunmuassa Jan-Klaas Huntelaar ja Lepzigiltä sivussa tänään on Kyriakos Papadapoulos, sekä Bernando.

Illan ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, sillä molemmat joukkueet ovat todella hyvässä vireessä. On vaikea veikata voittajaa, vaikka bookkereiden mukaan Leipzig on tässä kohtaamisessa selkeä suosikki. Toimitus poimiikin ympäripyöreät kohteet Coolbetin listalta:

Molemmat joukkueet tekevät maalin: @1.87

Yli 2,5 maalia @2.10

Yli 3,5 maalia @3.70

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän