Puoliaika.com otteluennakko: Ranska – Islanti

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Ranska ja Islanti kohtaavat tänään illalla viimeisessä puolivälieräottelussa ja ottelun voittaja tulee kohtaamaan välierässä Saksan.

Ranska on yksi turnauksen ennakkosuosikeista ja hyvin vahva suosikki tämän ottelun voittajaksi. Ranska on näissä kisoissa voittanut Romanian, Albanian, Irlannin ja pelannut Sveitsin kanssa maalittoman tasapelin. Illan ottelusta Ranskalla on pelikieltojen vuoksi sivussa Adil Rami ja N’Golo Kante.

Islanti on kisoissa pelannut tasan Portugalin ja Unkarin kanssa sekä voittanut Itävallan ja Englannin lukemin 2-1. Islanti on jokaisessa pelissään tehnyt ja päästänyt vähintään yhden maalin, joten aikaisempien otteluiden perusteella tältä illalta voidaan odottaa maaleja. Islannilla on yhdeksän pelaajaa, jotka ovat yhden keltaisen kortin päässä pelikiellosta. Ranskalla on vain kaksi, Giroud ja Koscielny.

Islanti on yleisen mielipiteen mukaan lähtenyt jokaiseen EM-kisaotteluun altavastaajana ja siltä ei ole odotettu juuri mitään, mutta maa on selvinnyt puolivälieriin upeiden esitysten avulla. Tästä ottelusta tulee jälleen kerran upea ja vaikka kaikki tilastot puhuvat Ranskan puolesta, Islantia ei tule aliarvioida.

Poimimme Coolbetin listalta seuraavan kohteen:

ranska islanti

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here