Puoliaika.com otteluennakko: PSV Eindhoven – Atlético Madrid

Otteluennakko: Mestarien Liiga

24/2/16 – 21:45

@Philips Stadion, Eindhoven

PSV Eindhoven isännöi Atlético Madridia Mestarien liigan jatkopeleissä.

Ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen Mestarien liigan jatkopeleissä esiintyvä PSV saa vastaansa kivikovan Atlético Madridin. Keskiviikon avausosa on hollantilaisille todellinen iskunpaikka, sillä sen mahdollisuudet Vicente Calderónin paluuosassa ovat minimaaliset.

Vieraileva Atlético puolestaan lähtee jatkopeleihin selkeänä ennakkosuosikkina. Sen materiaali- ja kokemusetu tämän kokoluokan otteluista on selvästi PSV:tä kovempi. Kahden vuoden takainen UCL-finalisti lähtee hakemaan Eindhovenista vähintään yhtä vierasmaalia.

Kotijoukkueen leiristä iloinen uutinen on Andrés Guadradon odotettua nopeampi paluu loukkaantumisistaan. Ennakkotiedoista poiketen meksikolaisen odotetaan palaavan kokoonpanoon jo tänään. Pitkänhuiskea kärkipelaaja Luuk de Jong missaa avausosan pelikiellon takia.

Vierasjoukkueen kokoonpanosta puuttuvat vakiomiehet Tiago ja Yannick Ferreira Carrasco. Kaksikon lisäksi monipuolinen Augusto Fernández sekä alempi keskikenttä Thomas Partey kuormittavat Atlétin sairastupaa.

Pirteästi kotonaan Philips Stadionilla esiintynyt PSV lähtee otteluun altavastaajana, mutta eindhovenilaisten leirissä uskotaan varmasti yllätyksen olevan mahdollinen. 18 kertaa viimeisen 22 ottelun aikana voittanut PSV on hyvässä vireessä, eikä 1-0 kotivoitto ole mitenkään mahdoton ajatus keskiviikkona.

Vaikka Atlético on illan suosikki, olisi päävalmentaja Diego Simeone varmasti tyytyväinen 1-1 tasapeliinkin. Vierasmaalin tekeminen on madridilaisten prioriteetti.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Atlético Madrid -1: X @3.40
  • Alle 2.5 maalia @1.50
  • Vierasjoukkue voittaa ilman päästettyä maalia @2.75
Edellinen artikkeliKeskivertoa Hurskaisempi jalkapallovalmentaja
Seuraava artikkeliMessi: Tiesimme Arsenalin olevan vaikeuksissa kanssamme

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän