Puoliaika.com otteluennakko: PS Kemi – SJK

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloVeikkausliigassa pelataan tänään kolmen ottelun kierros, kun PS Kemi-SJK, Ilves-RoPS sekä VPS-KuPS pyörähtävät käyntiin kello 16.00. Puoliaika.comin toimitus suuntaa katseet Kemissä pelattavaan PS Kemi-SJK -otteluun.

Kauden avausottelunsa Rovaniemellä HIFK:ta vastaan pelannut PS Kemi pääsee nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelaamaan kotikentällään, kun varakenttänä toimiva Karihaan tekonurmi on mitä ilmeisimmin saatu pelikuntoon. PS Kemi pelasi avauskierroksella maalittoman 0-0 tasapelin HIFK:n kanssa.

Tiiviisti puolustava PS Kemi oli lievästi alakynnessä HIFK:ta vastaan. Joukkueeseen täksi kaudeksi hankittu Jussi Aalto oli joukkueensa näkyvin pelaaja ja Aalto laukoi pallon kertaalleen ylärimaan vapaapotkusta. Aalto on vaarallisimmillaan vastustajan boksissa, jonne hän tykkää juoksennella ahtaisiin väleihin.

SJK on pelannut jo kolme ottelua ja saldona on voitto, tasapeli sekä edellisessä ottelussa Ilvekselle koettu 2-1 tappio. Seinäjoelta lähteneen Simo Valakarin jälkeen uutta suuntaa hakevan seuran näkyvin pelaaja ja paras maalintekijä on ollut näissä otteluissa Billy Ions, joka siirtyi juuri PS Kemistä Seinäjoelle viime kaudella. Ions on paukuttanut kolme maalia kolmessa ottelussa ja hän tulee olemaan hankala puolustettava tänään kemiläisjoukkueelle.

SJK pelasi varsin vahvan ottelun Ilvestä vastaan ja sai luotua tukun maalipaikkoja. SJK-päävalmentaja Sixten Boströmin mukaan hänen joukkueensa teki turhan paljon syöttö- tai kuljetusvirheitä ja näihin asioihin on tällä viikolla panostettu harjoituskentällä.

PS Kemin puolustukseen hankituille Abdoulie Mansallylle ja Aubrey Davidille tulee tänään aivan eri tavalla kiire kuin HIFK-ottelussa. SJK:n pelaajista Mehmet Hetemaj on yhä sivussa, mutta keskikentällä varsinkin Johannes LaaksonenTomas Hradecky ja Facundo Guichon pystyvät luomaan tekopaikkoja kärjessä pelaavalle Ionsille sekä taitavalle ja nopealle Aristote Mbomalle.

Mitä lapulle?

SJK hallitsee ottelutapahtumia ja PS Kemi puolustaa koko joukkueen voimin tiiviisti. Kemiläiset ehtivät ryhmittyä HIFK:ta vastaan melko rauhallisesti 5-4-1 puolustusrintamaan pallottomina, mutta tänään vastustaja on huomattavasti kovempaa luokkaa. PS Kemi saa omat maalipaikkansa, mutta SJK on erittäin vahvoilla. Kemi-maalivahti Oskari Forsmanilla riittää tänään töitä. Vierasvoitto on erittäin todennäköinen ja SJK:n suoran voiton kerroin on iskun paikka.

Poimimme Unibetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten.

  • SJK @ 1,65
  • Ottelussa tehdään maali molemmilla puoliajoilla @ 1,89
  • Yli 2,5 maalia @ 2,16

unibetPS Kemi – SJK tänään kello 16.00 Karihaan tekonurmella

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa (sunnuntaina El Clasico!), Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

Edellinen artikkeliVideo: José Maria Giménezin uskomattomat huippuhetket ottelusta Atletico Madrid – Leicester – Tästä kaverista ei menty ohi!
Seuraava artikkeliVideo: Törkeimmät sikailut El Clásicossa