Puoliaika.com otteluennakko: PS Kemi – JJK

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Ilves isännöi Tammelan stadionilla Rovaniemen Palloseuraa ja PS Kemi saa vastaansa sarjapaikastaan taistelevan JJK:n. Ottelut käynnistyvät kello 15.00. Nelosen Futiskierros näyttää molemmat matsit suorana lähetyksenä kello 14.50 alkaen.

Sauvosaaren stadionilla pelataan tänään isoista asioista, kun sarjajumbo JJK matkustaa PS Kemin vieraaksi. PS Kemin ja JJK:n ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin ja elokuussa JJK venyi 2-1 kotivoittoon. JJK on KuPS:n ohella ainoa joukkue, jota PS Kemi ei ole koskaan pystynyt Veikkausliigassa voittamaan. PS Kemillä on vielä mahdollisuudet nousta kuuden joukkueen, mikä tietäisi yhtä lisäkotipeliä ensi kaudelle.

Kahden ottelun voittoputkessa kulkeva PS Kemi vaikuttaa jo karistaneen liigakarsijan paikalla olevan HIFK:n taakseen, sillä ero joukkueiden välillä on yhdeksän pistettä. Ennen maaottelutaukoa Jari Åhmanin suojatit hakivat upean 1-0 vierasvoiton FC Lahdesta ja Lapin derbyssä kaatui RoPS samoin lukemin.

Lähes koko kauden sarjataulukon jumbona majaillut JJK vaikuttaa heränneen putoamistaisteluun juuri ratkaisevalla hetkellä, vaikka edellisessä ottelussa se hävisikin FC Lahdelle 4-2. Viidestä edellisestä ottelustaan jyväskyläläiset ovat voittanet kaksi, joten iste-ero ailahtelevaisesti pelanneeseen HIFK:hon on ”vain” kuusi pistettä. HIFK ja JJK kohtaavat alkavan viikon perjantaina Helsingissä, joten tulevilla kierroksilla on valtavat panokset.

JJK:n avauskokoonpanossa nähdään tänään kolme todella tärkeää pelaajaa, kun Tommi Kari, Mikko Manninen ja Antto Tapaninen palaavat tositoimiin erimittaisten poissaolojensa jäljiltä. PS Kemi puolestaan joutuu tulemaan toimeen tänään ilman neljä maalia tällä kaudella tehnyttä Momodou Ceesayta ja Marek Kaljumäetä. 

Sauvosaareen on ennakkotietojen saapumassa tänään yli 3 000 katsojaa, joten PS Kemi on kotiyleisönsä edessä selvä suosikki. Kuten aikaisemmatkin kohtaamiset näiden joukkueiden välillä niin myös tänään on luvassa tasainen ottelu.

Hyppäämme JJK:n kelkkaan ja poimimme Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Alle 2,5 maalia @ 2,11
  • JJK +1 @ 2,07

Nelosen Futiskierros näyttää päivän molemmat ottelut suorana lähetyksenä kello 14.50 alkaen.

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here