Puoliaika.com otteluennakko: Osasuna – Real Madrid

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

OtteluennakkoLa Liga-kärki Real Madrid matkustaa sarjajumbo Osasunan vieraaksi lauantain myöhäisottelussa. Kaikki merkit viittaavat vierasvoittoon, vaikka kotijoukkue hakee raivoisasti vasta kauden toista liigavoittoaan.

Tammikuuhun asti ilman häviöitä pelannut Real Madrid kärsi Sevillan vieraana kauden ensimmäisen tappionsa, jota seurasi shokkitappio Celta Vigolle Copa del Reyssä. Paluuottelussa Celta piti valkopaidat aisoissa ja eteni otteluparista eteenpäin. Semifinaalissa se taipui kuitenkin Alavésille, joka kohtaa cupin finaalissa Barcelonan.

Sarjassa Real nujersi Sevilla-tappionsa jälkeen Málagan vieraissa ja kotonaan Real Sociedadin. Viime viikonlopun liigaottelu Celtaa vastaan siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Nyt valkopaidoilla on hyvä mahdollisuus napata kolmas liigavoitto putkeen sarjajumbona majailevan Osasunan kustannuksella.

Osasunan kausi on ollut todella vaikea. Kampanjan ainoa täysi pistepotti on lokakuun puolivälistä Eibarin vieraana haettu 3-2 vierasvoitto. Tämän jälkeen se on tahkonnut 13 sarjapeliä putkeen ilman voittoa. Viimeisen viiden ottelun aikana se on kuitenkin saanut napsittua kolme tasapelipistettä, joten pientä piristystä on havaittavissa Peda Vasiljevićin joukkueen otteissa.

Real lähtee otteluun ilman loukkaantumisista kärsivää Gareth Balea, sekä pelikieltoista Toni Kroosia. Kotijoukkueelta on sivussa Flañon veljekset Javier, sekä Miguel. Puolustava keskikenttämies Didier Digard, sekä ykkösmaalivahti Nauzet ovat myös sivussa. Seura sai onneksi vuokrattua PSG-vahti Salvatore Sirigun tammikuun lopussa tolppien väliin. Viisi maalia liigassa iskenyt Roberto Torres on poissa pelikiellon vuoksi.

La Ligan mestaruustaistelun kuumentuessa Real Madridilla ei ole varaa pistementyksiin Osasunan vieraana. Barcelonan murskasi tänään Alavésin ja Sevilla myös voittanee Las Palmasin viikonloppuna, joten Zinedine Zidanen miehistön on haettava täydet pisteet Estadio El Sadarilta.

Me poimimme Betssonin listalta seuraavat kohteet, joita illan ottelussa lähdemme kokeilemaan.

  • Vierasvoitto + yli 2.5 maalia @1.50
  • Vierasvoitto + molemmat joukkueet tekevät maalin @2.50
  • Ottelussa tulee rangaistuspotku @2.80
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!