Puoliaika.com otteluennakko: Norwich – Tottenham

Valioliiga otteluennakko

Norwich isännöi pistenälkäistä Tottenhamia Valioliigan tiistai-illan ottelussa.

Erinomaisessa iskussa olevat vieraat tulevat tänään hieman rasittuneempana otteluun kuin cupista tippuneet isännät. Norwich pelasi viimeksi ottelun 22.1, kun taas Tottenham pelasi viimeksi lauantaina Colchesteriä vastaan ja siinä ottelussa kentällä oli lähes parhaat pelaajat.

Vaikka Tottenhamin palautuminen on ollut huomattavasti lyhyempää kuin Norwichin on se kuitenkin todella epätodennäköistä, että Spurs tulee tänään tätä ottelua häviämään. Ainoa merkittävä poissaolo vierailta on Jan Vertonghen.

Norwich vahvistui Tammikuun siirtoikkunan aikana Steven Naismithillä ja Ivo Pintolla, mutta ei se silti tule riittämään tänään.

Spurs on löytäny nyt maalinteon avaimet ja onkin tehnyt neljässä viimeisessä pelissään yhteensä 13 maalia. Samassa ajassa Norwich saman verran maaleja. Tottenhamin Dele Alli on saanut peli-ilon kohdilleen ja häneltä tullaan näkemään tänään erinomaisia suorituksia.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun.

Tottenham @1.85

Tottenham tekee maalin molemmilla puoliajoilla @2.80

Vierasjoukkue yli 1,5 maalia @1.85

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here