Puoliaika.com otteluennakko: Newcastle – West Ham

Valioliiga otteluennakko

Pahassa loukkaantumistilanteessa oleva Newcastle isännöi viidentelä olevaa West Hamia klo 17.00 alkavassa ottelussa.

Newcastlen miehistö jatkaa harvenemistaan kun tällä hetkellä loukkaantumistilanne näyttää jotakuinkin tältä:

Näyttökuva 2016-1-16 kello 14.20.09

Tämä lista kielii siitä, että nyt varamiehet joutuvat nostamaan tasoaan, sekä vaihdosta tulevat pelaajat eivät välttämättä ole sitä parasta laatua. Toki Newcastlella on Jonjo Shelvey, kenestä maksettiin yli 11 miljoonaa puntaa.

West Hamin loukkaantumistilanne ei ole mikään helppo sekään. Andy Carroll, sekä Manuel Lanzini ovat sivussa tästä ottelusta. Victor Moses sekä Cheikhou Kouyate, ovat Slaven Bilićin käytettävissä ja toivottavasti ainakin toinen miehistä nähdään kentällä. Molemmat ovat jo treenanneet joukkueen mukana.

Viidestä viimeisestä ottelusta isännät ovat saaneet vain yhden pisteen, kun taas West Ham on voittanut kaikki ja pelannut yhden tasan. Mukaan näihin viiteen otteluun molemmilla mahtuu Cupin ottelu, jossa West Ham kohtasti Wolverhaptonin ja Newcastle Watfordin.

Viidestä viimeisestä keskinäisestä ottelusta molemmat ovat voittaneet kaksi ja kerran ottelu on päättynyt tasan, mutta nyt vaakakuppi kääntyy West Hamin puoleen heidän hyvän forminsa ansiosta ja Newcastlen sairastupalistan takia.

Toimitus poimii seuraavat kohteet Nordicbetin listalta otteluun:

West Ham @3.20

Molemmat tekee maalin ja West Ham voittaa @6.30

Yli 3,5 keltaista korttia @1.78

 

Katsokaa muuten Vedonlyönti-opas, mistä näette erinomaisia tarjouksia. Esim. Nordicbetillä on tällä hetkellä uudelle tallettajalle 100€:n bonus tarjolla

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here