Puoliaika.com otteluennakko: Newcastle United – Aston Villa

Valioliiga otteluennakko

19/12/15 – 19:30

St. James’ Park, Newcastle upon Tyne

 

Loukkaantumissuman kanssa painiskeleva Newcastle isännöi Aston Villaa lauantain viimeisessä Valioliiga-kamppailussa. Kaksi ottelua putkeen voittanut kotijoukkue lähtee kaatamaan Villaa pitkästä loukkaantumislistastaan huolimatta.

Aston Villan kausi on ollut tähän mennessä umpisurkea. Birminghamilaiset makaavat liigataulukon pohjalla. Pisteitä Villalla on kasassa kuudentoista kierroksen jälkeen vasta shokeeraavat 6 pojoa! Kotijoukkue Newcastle majailee sarjassa juuri putoamisviivan yläpuolella. Pisteitä Newcastlella on 16.

Villa-manageri Remi Garden on pikku hiljaa alettava taikoa voittoja. Ailahteleva Newcastle on kotonaan täysin lyötävissä, mutta se edellyttää sitä, että Garde saa alakertansa pelaamisen jiiriin. Newcastlella itsellään on puolustuksen kanssa aina ongelmia, joten Villalle tulee takuuvarmasti mahdollisuudet riittävien maalien iskemiseen.

Newcastlen tuskallinen kausi on alkanut näyttää hieman valoisammalta kahden peräkkäisen voiton jälkeen. Steve McClarenin paineet Harakoiden peräsimessä helpottivat kummasti kovien Liverpool- ja Tottenham -voittojen jälkeen.

Newcastlen perisynti on jatkuvat ongelmat ennakolta sitä itseään ”huonompien” joukkueiden kanssa. Raitapaidat nostavat monesti tasoaan Valioliigan tähtisikermiä vastaan, mutta menettävät pisteitä taulukon alapään joukkueiden kustannuksella. Newcastlen suoritusvarmuus ei ole riittävän vakaalla tasolla, eikä joukkueesta tunnu löytyvän selkeää maalitykkiä.

Ennakolta ottelusta on luvassa odottaa kotijoukkueen painetta kriisijoukkue Villan päädyssä. Hyvät tulokset viimeisimmissä otteluissa nostattaa kotiyleisön odotuksia. Jos Newcastlen hyökkääjät onnistuvat maalinteossa, pitäisi kotijoukkueen Villa pystyä lyömään.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Newcastle -1: X @3.60
  • Georginio Wijnaldum tekee maalin @3.40
  • Daryl Janmaat saa keltaisen kortin @4.50
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here