Puoliaika.com otteluennakko: Napoli – Juventus

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään pelataan illalla Serie A:n huippuottelu, kun Juventus matkaa Etelä-Italiaan Napolin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 21.45 ja näytetään Unibet TV:ssä.

Napoli on pelannut tälläkin kaudella erittäin hyvää futista ja on täysin ansaitusti sarjataulukn kärjessä. Juventus on puolestaan valunut peräti kolmanneksi.

Napoli ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua Serie A:ssa tällä kaudella ja maalisuhdekin on 35-9, mikä on todella hyvä saldo 14 peliin. Isäntien hyökkäys on tänäänkin Juventukselle todellinen pelote, sillä Mertens-Callejon-Insigne –trio on tehnyt yli puolet Napolin maaleista.

Juventuksen hyökkäs tosin on ollut paremmassa kunnossa kuin vastustajansa, sillä joukkue on tehnyt yhteensä 40 maalia, mutta omissa on soinut 14 kertaa.  Vanhalta Rouvalta puuttuu tänään avauksesta todennäköisesti Gonzalo Higuain, sillä hyökkääjä loukkasi kätensä. Hänen lisäksi varmasti kokooonpanosta poissa on Mario Mandzukic, Stephan Lichtsteiner ja Benedikt Höwedes. Napolilta pois on Arkadiusz Milik, sekä Faouzi Ghoulam.

On selvää, että tänään nähdään todella hyökkäävää futista Napolilta ja Juventus saattaa peruutella ja odottaa omaa hetkeään vastahyökkäykseen. Maaleja tullaan tänään todennäköisesti näkemään vauhdikkaan ottelun lisäksi. Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Molemmat tekevät maalin: @1.81
  • Yli 2,5 maalia @2.05

Ottelu on nähtävissä Unibet TV:stä.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

 

4 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here