Puoliaika.com otteluennakko: Napoli – Atalanta

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Serie A:n yksi pirteimmistä joukkueista kohtaa tänään kauden yllättäjäjoukkueen, kun kolmantena oleva Napoli ottaa mittaa viidentenä olevasta Atalantasta.

Napolin ottelut Serie A:ssa ovat tällä kaudella olleet todella vauhdikkaita. Etelä-italialaiset ovat tehneet 25 ottelussa 60 maalia ja on ollut kaudella tehokkain joukkue. Varsinkin Mertens-Hamsik -duo on näyttänyt vaarallisuutensa, sillä kaksikko on iskenyt yhteensä 26 maalia.

Atalanta on puolestaan tullut hieman varjoista mukaan taisteluun Eurooppaan oikeuttavista paikoista. Viime kaudella 13. sijalle jäänyt Atalanta on tasapisteissä Interin kanssa ja on jättänyt taakseen muunmuassa Lazion ja AC Milanin. Joukkueen paras maalintekijä on argentiinalainen Alejandro Gomez 9 maalilla ja 5 syötöllä.

Napoli lähtee otteluun parhaimmalla kokoonpanollaan ja on varmasti nälkäinen tappiollisen Real Madrid ottelun jälkeen. Tulemme varmasti näkemään vauhdikkaan ottelun josta ei maaleja puutu. Kumpikaan joukkue ei ole jäänyt maaleitta viimeiseen yhdeksään otteluun.

Me laitamme seuraavat kohteet otteluun Betssonin listalta:

Napoli @1.57

Yli 2,5 maalia @1.73

Alejandro Gomes tekee maalin @3.40

Edellinen artikkeliVideo: Muistatko nämä asiat 90-luvun jalkapallosta?
Seuraava artikkeliVideo: Tiesitkö, että nämä pelaajat pelaavat vielä? Osa 2