Puoliaika.com otteluennakko: Middlesbrough – Arsenal

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Valioliigassa neljän vierastappion putkessa kyntävä Arsenal matkaa Riverside Stadiumille Middlesbroughin vieraaksi. Molemmat kaipaavat kipeästi pisteitä parannellakseen asetelmiaan ennen kauden loppurutistusta. Borolla on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin viimeisen säilyjän paikalla olevalla Hullilla, ja piste-eron Tigersiin ollessa 6 pojoa, olisi voitto Arsenalista massiivinen askel kohti säilymistä.

Kumpikin illan joukkueista on ollut melkoinen pettymys tällä kaudella. Isäntänä toimiva Middlesbrough on kohdannut suurimmat haasteensa maalinteon kanssa. Boron akilleenkantapääksi osoittautunut hyökkäyspelaaminen on tuottanut vain 22 liigamaalia, joka on Englannin neljän ylimmän sarjatason huonoin saldo. Edes valmentajanvaihto ei ole sytyttänyt miehistöä, vaan meno on jatkunut tasapaksuna puurona.

Arsenal puolestaan laskettiin kauden alla mestarisuosikkien joukkoon, mutta parin viime kuukauden aikana Arsène Wengerin miehistö on tehnyt täydellisen mahalaskun ja sarjasijoutus on nyt seitsemäs. Arsenal on toki pelannut liigajoukkueista vähiten otteluita, mutta sen olisi korjattava kurssiaan pikimmiten, mikäli se vielä mielii mukaan ensi kauden Mestarien liigaan.

Arsenalin fanit osoittivat mieltään viime maanantain Crystal Palace-ottelussa, jonka Gunners hävisi 0-3. Vieraskatsomo lauloi pelaajilleen ”you are not fit to wear the shirt”-laulua, joka on Arsenal-leiristä kantautuvien huhujen mukaan shokeerannut jopa joukkueen tähtipelaajia.

Seuran ympärillä velloo tällä hetkellä huono henki. Syistä suurin on manageri-Wengerin sopimustilanne. Kukaan ei tiedä jatkaako ranskalainen vastuuvalmentajana, vai jättääkö mies seuran kauden päätteeksi. Fanit haluavat vastauksia, ja äänekkäimmät ranskalaisluotsin päätä vadille surkean kauden vuoksi. Maanantai-illan Boro-vierailu neljän vieraspelitappion putkessa ei ole mikään unelmapäätös pääsiäiselle.

Kotijoukkueella on jäljellä vielä 7 ottelua, jonka aikana pitäisi kuroa kuuden pisteen päässä majailevan Hullin etumatka kiinni. Tehtävä voi osoittautua mahdottomaksi, ainakin jos Boro ei saa tökkivää maalintekoaan kuntoon. Joukkue on viimeksi voittanut joulukuussa, joten tuskinpa se pystyy tänäänkään täyteen pistepottiin.

Todennäköisin lopputulos on Arsenalin 1-2 maalin vierasvoitto, vaikka sen vire onkin surkea. Mikäli Boro pääsee hengettömän Arsenalin ihon alle – kuten Crystal Palace viime viikolla, voi se napata vaikka tasurin. Unibetin listalta poimimme kuitenkin merkit Arsenalin hyväksi.

unibet

  • Ottelussa alle 3.5 maalia @1.44
  • Kotijoukkue alle 0.5 maalia @2.20
  • Arsenal @1.55

Muista myös Unibetin Eurofutisarvonta!

Oletko onnekas? Aseta 10€ tai enemmän Live-vedonlyönnissä mihin vain suurimmista Euroopan liigoista ja saat lipun arvontaamme! Viisi onnekasta pelaajaa voittavat 100€ ilmaisvedon, kaikkiaan 100 palkintoa on jaossa.

Miten homma toimii?

  • Ilmoittaudu alla osallistuaksesi.
  • Aseta yksi 10€ tai enemmän live veto osallistuville liigoille*, vähintään kertoimella 1.40, joko 15., 16. tai 17. huhtikuuta.
  • Osallistut automaattisesti arvontaamme! 
  • Kaikki voittajat saavat Vapaita Vetoja tiistaina 18. huhtikuuta ja he saavat ilmoituksen Minun Viesteissäni.

*Mukana olevat liigat: Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan, Eliteserien.

Numero Palkinto
1.-5. 100€ ilmaisveto
6.-20. 50€ ilmaisveto
21.-50. 25€ ilmaisveto
51.-100. 10€ ilmaisveto

Onnea matkaan!