Puoliaika.com otteluennakko: Manchesterin derby

Valioliiga otteluennakko

Tänään pelataan todella tärkeä Manchesterin derby. Molemmat joukkueet ovat jo pudonneet hieman mestaruusjunasta, mutta himoitsevat paikkaa Euroopassa.

Manchester City jatkaa pelejään Mestarien liigassa PSG:tä vastaan, kun taas Manchester United tippui Eurooppaliigasta Liverpoolille. United on tällä hetkellä Cityä 4 pistettä jäljessä kuudennella sijalla ja voitolla Red Devilsit nousisivat kolkuttelemaan Euroopan sarjojen ovia. City on tällä hetkellä neljännellä sijalla ja se oikeuttaa Mestarien liigan karsintaan.

City joutuu lähteä otteluun ilman heidän kapteenia, Vincent Kompanya, sillä belgialainen on sivussa noin kuukauden pohjevamman takia. Mikäli Nicolas Otamendi ei kuntoudu illan peliin, on Cityltä pois kaksi topparia. Myös muut loukkaantumiset rasittavat Cityä, sillä poissa illan pelistä on Kevin De Bruyne, Fabian Delph ja Samir Nasri.

Unitedilta puuttuu ottelusta Luke Shaw, Ashley Young, Phil Jones, Wayne Rooney, sekä mahdollisesti Ander Herrera.

Kummankaan joukkueen kuntopuntari ei ole mikään ihmeellinen, mutta tämä ottelu on aina täysin erinnäinen formeista. Tämä ottelu sytyttää fanit, pelaajat ja muut tekijät aivan erilailla kuin muut liiga-pelit.

Kertoimien puolesta City olisi tänään ennakkosuosikki, mutta Manchester United saa todella kovan ylikertoimen. Nordicbet antaa Manun voitolle kertoimeksi 4.50 ja tämä ei ole mikään mahdottomuus.

Koko toimitus kerääntyy kasaan odottamaan illan ottelua ja laittaa samalla Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet:

Manu+1 @2.00

Yli 2,5 maalia @1.95

Yli 5,5 korttia @2.10

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän