Puoliaika.com otteluennakko: Manchesterin derby

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään pelataan Manchesterin herruudesta, kun City isännöi Unitedia klo 22:00 alkavassa Valioliiga-ottelussa.

Neljäntenä oleva City on tänään selkeä ennakkosuosikki alkuasetelmien mukaan. Manun poissaolot ovat niin tuntuvia ja Jose Mourinho joutuu miettimään myös ensi viikon Eurooppaliigan ottelua.

Isänniltä puuttuu tänään Ilkay Gundogan, sekä David Silva. Aguero, Sagna, Stone, sekä Fernandinho ovat vielä kysymysmerkkejä. Manulta varmuudella puuttuu Ibrahimovic, Pogba, Mata, Rojo, Jones ja Smalling. Herreran ja Valencian kohtalot selviää myöhemmin. Molemmilla on pelaajia hieman puolikuntoisina illan pelissä, joten tänään saatetaan nähdä mitä erikoisempia virheitä.

Cityllä ei ole enää muuta tavoitetta kaudelle, kun sijoittua neljän parhaan joukkoon Valioliigassa, kun taas Manulla on mietittävänä jo aiemmin mainittu Eurooppaliigan ottelu Celta Vigoa vastaan.

Viimeisestä 10 kotiottelusta Manchester City ei ole hävinnyt yhtään ja Manukin on 10 vierasottelusta hävinnyt vain kaksi, joten molemmilla joukkueilla on hyvä formi päällä.

On todennäköistä, että City tulee mitään säästämättä kentälle ja Manu joutuu olemaan ottavana osapuolena illan ottelussa. Tämä pakottaa Manun rikkomaan ja blokkaamaan laukauksia, joten kortteja ja kulmia tullaan näkemään.

Poimimme illan otteluun seuraavat kohteet Unibetin listalta:

  • Yli 5,5 korttia @2.12
  • Yli 10,5 kulmaa @1.97
  • Yli 2,5 maalia @1.96

unibet

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.