Puoliaika.com otteluennakko: Manchesterin Derby

Coolbet

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Huomenna pelataan 172. Manchesterin Derby, kun sarjat taas jatkuvat maaottelutauon jälkeen.

Ottelu alkaa timanttiseen aikaan klo 14:30, eikä samaan aikaan ole muita otteluita häiritsemässä keskittymistä. Täydellinen aloitus lauantain futiskimaralle! (postauksen lopussa on ohjeet kilpailuun, muista tsekata myös se)

Itse ottelu tulee olemaan todella vauhdikas ja mielenkiintoinen, kun valmentajat Pep Guardiola ja Jose Mourinho ottavat mittaa toisistaan. Molemmat joukkueet ovat olleet uusien valmentajien alla erittäin pirteitä ja kausi on edennyt puhtaalla pelillä. Tämä valmentajakaksikko on kohdannut toisensa urallaan 16 kertaa, joista Guardiola on voittanut seitsemän, Mouringo kolme ja tasapeliin on päädytty kuudesti.

City koki todella pahan menetyksen ennen maaottelutaukoa, kun Sergio Aguero hölmöili itselleen pelikiellon lyödessään West Hamin pelaajaa kyynärpäällä. Aguero on ollut Cityn paras maalintekijä kolmella maalillaan ja hänen poissaolonsa tulee näkymään ottelussa. Guardiolan onneksi hän on saanut Raheem Sterlingistä kaivettua peli-ilon ja pelaamisen nälän esiin. Sterling tulee varmasti väläyttelemään ottelussa taidoillaan ja saattaa jopa tehdä maalin David De Gealle. Cityn maalilla seisoo seuran pitkäaikaisen ykkösveskan paikkaa pitäneen, Joe Hartin syrjäyttänyt Willy Caballero. 

Bookkerit pitävät Manchester Unitedia ennakkosuosikkina tähän otteluun, eikä se ole mitenkään väärin ajateltu. Manu on saanut pelin uomiinsa ja tulee varmasti Zlatan Ibrahimovicin johdolla taistelemaan loppukaudesta vielä mestaruudesta.

Ottelussa tullaan näkemään todella vauhdikasta pallonsiirtelyä lähinnä molempien joukkueiden vahvan hyökkäyksen takia. On todennäköistä, että ottelussa nähdään  yli 2,5 maalia ja useita kortteja, sillä tämän kauden joukkueet ovat nälkäisiä ja haluavat ottaa otteen toisistaan jo heti kauden alussa.

Poimimme muutamia kohteita Coolbetin listalta, joita laitamme otteluun:

Yli 2,5 maalia @2.05

Manchester United @2.34

Ensimmäinen maali ZLATAN @5.40

Coolbet antoi meidän järjestää kilpailun, jossa joku onnekas napauttaa itselleen 50€ pelirahaa. Idea on simppeli: Kirjoita meidän Facebook-sivuille tämän uutislinkin alle veikkauksesi lopputuloksesta, sekä kerro millä minuutilla ensimmäinen maali tehdään (esim. 4-2 ja 18min).

Oikein veikannut voittaa potin. Jos voittajia on useampia, jaemme potin heidän kesken. 0-0 tuloksella palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Mikäli ei tule yhtään täydellistä osumaa, arvomme palkinnon kaikkien vastanneiden kesken.

Ainoa edellytys kilpailuun osallistumiseksi on, että sinulla on Coolbetin tili. Pelirahassa on kierrätys 1x eli ihan ilman pelaamista ei voi kotiuttaa.

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here