Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – West Ham

Coolbet

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Juuri putoamisviivan yläpuolella oleva West Ham matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi kello 18.30 alkavassa Valioliigan pelissä.

Manchester Unitedin erinomainen kotivire tulee todennäköisesti saamaan jatkoa tänään, sillä West Ham kärsii huonon vierasvireen lisäksi myös loukkaantumisista. Heillä on tänään todennäköisesti kuusi pelaajaa sivussa, mikäli Andy Carroll ei ole vielä pelikunnossa.

Manchester United on hävinnyt viimeksi syyskuun alussa kotonaan ja tällöin derbyssä pisteet vei City. West Ham on puolestaan hävinnyt seitsemän kymmenestä viimeisestä vierasottelusta.  Tosin Unitedilla saattaa painaa otteluruuhka päälle sillä tämä on heillä kolmas peli viikon sisään.

Manchester United saa pelikiellon johdosta olleen Zlatan Ibrahimovicin takaisin illan otteluun, joten hyökkäys vahvistunee hieman tänään, sillä pelikieltojen tai pitkien taukojen jälkeen on Zlatan yleensä tullut ryminällä takaisin. West Ham saa myös kapteeninsa, Mark Noblen takaisin yhden ottelun pelikiellon jälkeen, mutta heidän ehkä yksi parhaimmista pelaajista, Winston Reid sai viime ottelussa punaisen ja huilaa tämään pelin.

On vaikea nähdä, että West Hamista olisi vastusta Manchester Unitedille tänään ja tämän johdosta poimimme otteluun seuraavat kohteet Coolbetin listalta:

Manchester United -1 @2.08

Manchester United yli 2,5 maalia @2.46

Zlatan ottaa kortin @5.00

 

 

Edellinen artikkeliVideo: Huippujalkapalloilijoiden pahimmat vastustajat – Osa 2
Seuraava artikkeliVideo: Valioliigan 10 kaikkien aikojen parasta hyökkääjää

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän