Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – West Ham

coolbet_image

Manchester United isännöi West Hamia toisen kerran neljän päivän sisään, kun joukkueet kohtaavat tällä kertaa EFL-cupissa. Viikonlopun liigaottelu päättyi vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin.

Manchester United ja West Ham kohtaavat toisensa illan EFL-cupin ottelussa. Viikonloppuna joukkueet väänsivät 1-1 tasapelin Valioliigassa. Molemmat joukkueet loivat riittävästi paikkoja voittoon asti, mutta kummankin maalivahdit tekivät tärkeät avaintorjunnat ottelun maalittomalla toisella jaksolla.

ManU:n viimeisimmät kotipelit Valioliigassa ovat noudattaneet tuttua kaavaa: joukkue pitää palloa ja luo erinomaisia maalipaikkoja, mutta viimeistely tökkii uskomattoman paljon. Vastustajan maalivahti on käytännössä joka kerta ottelun paras pelaaja Old Traffordilla.

West Hamilla on puolestaan potentiaalia voittaa millä areenalla tahansa, mutta Hammers ei ole ollut ihan viime kauden vireessä – ainakaan vielä. Tänään vierailijalla on hyvä mahdollisuus napsia voitto kotiin.

ManU lähtee otteluun turhautuneena. Pisteitä ei ole kertynyt liigassa odotetun lailla ja kärkipaikoille alkaa olla jo matkaa. Miehistö hakee vielä parasta muotoaan, ja loukkaantumiset rassaavat punapaitoja. Illan kamppailusta ovat vielä sivussa pelikieltoiset Marouane Fellaini ja Paul Pogba.

Puoliajan toimitus povaa illan kamppailusta avointa peliä, jossa uskomme myös maalihanojen avautuvan oikein kunnolla. Joku ManU:n vastustajista tulee vielä saamaan pahan selkäsaunan Old Traffordilla, sillä niin hyvin punapaidat ovat luoneet paikkoja. West Ham ei silti ole mikään suupala, mutta uskomme joka tapauksessa runsasmaaliseen kotivoittoon.

Poimimme Coolbetin listalta seuraavanlaisia kohteita, joita lähdemme kokeilemaan. Muista myös Coolbetin loistava tarjous illan otteluun, josta voit lukea lisää tästä.

  • Manchester United -2: X @4.40
  • Ottelussa nähdään rankkari @3.40
  • Zlatan yli 1.5 maalia @6.00

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here