Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – PSV

Otteluennakko: Mestarien Liiga

25/11/15 – 21:45

Old Trafford, Manchester

 

Jatkopaikkaa kärkkyvä Manchester United isännöi PSV:tä illan kamppailussa

Louis van Gaalin luotsaama Manchester United lähtee illan otteluun B-lohkon kärkipaikalta. Seitsemän pistettä neljästä ensimmäisestä kamppailusta hankkineelle manchesteriläisryhmälle riittää voitto varmistamaan jatkopaikan.

Lohkossa ManU on kokenut vasta yhden tappion. Tosin se tappio tuli syyskuussa juuri illan haastajaa, PSV:tä vastaan. Tappiollisessa kamppailussa Eindhovenissa ManU-pakki Luke Shaw mursi jalkansa ja toipuu vammoistaan vielä useita kuukausia.

Lohkokakkosena otteluun starttaavalla PSV:llä on myös hyvä mahdollisuus jatkopelien suhteen. Vaikka se kokisi tänään tappion, on se silti ennakkosuosikki päätöskierroksen ottelussa CSKA Moskovaa vastaan.

United kärsii tällä hetkellä massiivisesta loukkaantumissumasta. Alakerrasta puuttuu pitkään vielä Shaw, jonka lisäksi toppari Phil Jones on jälleen telakalla. Nykyään lähinnä oikeana laitapakkina pelaava Antonio Valencia on myös sivussa.

Keskikentältä puuttuvat syöttölautana toimiva Michael Carrick ja Ander Herrera. Heidän lisäkseen Marouane Fellaini ja Bastian Schweinsteiger ovat puolikuntoisia. Hyökkäyspään Juan Matan pelaaminen on epävarmaa.

Vierailijan alakerrasta puuttuu vasemman laidan pikakiituri Jetro Willems. Maxime Lestienne on ollut lokakuun alusta asti sivussa henkilökohtaisien syiden takia.

Hyvin vähän maaleja päästävä ManU on illan ottelun suosikki. Ottelun käsikirjoitus on selvä: kotijoukkue pyrkii hallitsemaan peliä ja uuvuttamaan PSV-miehistön virheisiin. Varamiehinen ManU ei ole silti mikään pomminvarma vetokohde ja vierailijalle on syytä jättää mahdollisuus yllätykseen.

Poimimme muutaman vetokohteen NordicBetin listalta illan otteluun:

  • Memphis Depayn maali @2.75
  • Maalien lukumäärä: alle 2.5 @1.95
  • Keltaiset kortit: yli 4.5 @2.30
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here