Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – Liverpool

premier-league-jalkapallo-puoliaika.com

Tänään hyvässä vireessä pelaava Manchester United kohtaa Liverpoolin kello 18.00 alkavassa ottelussa.

Jose Mourinho on saanut Manchester Unitedin erinomaiseen vireeseen. Manu on hävinnyt viimeksi 3.11 Fenerbahcelle ja on voittanut 9 ottelua putkeen. Liverpool on puolestaan pienessä alavireisessä putkessa. sillä he eivät ole voittaneet viimeiseen kolmeen otteluun kertaakaan. Näistä kolmesta ottelusta on kaksi päättynyt tasan ja yksi tappio Southamptonille.

Eroa joukkueilla on viisi pistettä. Manu on tällä hetkellä sijalla 6. ja Liverpool sijalla 4. Mikäli Liverpool tänään voittaa, on sillä mahdollisuus nousta sarjataulukossa toiseksi ja kaventaa Chelsean johto viiteen pisteeseen.

Poissaolotilanne ei ole kummallakaan joukkueella huolestuttava, sillä varmoja poissaoloja on kotijoukkueen Eric Bailly, sekä Liverpoolin Sadio Mané ja Danny Ings. Zlatan Ibrahimovicin pelikunto ratkeaa myöhemmin.

Tänään tullaan varmasti näkemään vauhdikas ottelu, josta ei maalintekotilanteita puutu. Poimimme Betssonin listalta muutamat kohteet otteluun:

Yli 2,5 maalia @2.03

Molemmat joukkeet tekevät maalin @1.77

Keltaiset kortit yli 5,5 @2.30

Muista myös Betssonin livestreamaus, josta näet esimerkiksi tänään pelattavan Valencia – Real Madrid ottelun. Katso ohjeet tästä linkistä