Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – Everton

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Valioliigan viidennen kierroksen ottelussa kohtaavat Manchester United ja Everton. Kotijoukkue on aloittanut kauden loistavasti ja majailee sarjataulukossa kakkosena. Toki United koki pistemenetyksen viikko sitten, kun se jäi Stoken vieraana 2-2 tasapeliin. Everton on sen sijaan neljän kierroksen jälkeen sijalla 17, joten Ronald Koemanin miehistö hakee nostetta kehnosti alkaneelle kaudelle.

Manchester Unitedin ja Evertonin väliset kohtaamiset ovat usein erittäin vauhdikkaita matseja, jossa nähdään maaleja molempiin päihin. Tänään ottelun profiilia nostaa entisestään ex-Man United-kärki Wayne Rooneyn paluu Old Traffordille. Mies siirtyi kesällä vapaalla siirrolla takaisin kasvattiseura Evertoniin, ja nyt mies tekee odotetun paluunsa entiseen kotiluolaansa.

United on avannut kautensa kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä, joten punapaidat kärkkyvät erinomaisesti sarjataulukon kärkipäässä. Paul Pogban kärsimä takareisivamma on kolaus illan isännille, mutta muuten José Mourinho pääsee valitsemaan lähes parhaan miehistönsä kentälle.

Evertonin viimeiset 7 päivää on mennyt kehnosti. Torstaina tuli Eurooppa-liigassa 0-3 pataan Atalantan vieraana ja edellisenä viikonloppuna Tottenham haki Goodisonilta pisteet samaisella 3-0 tuloksella. Paljon uusiutunut Toffees saa tulla vielä toimeen ilman Ross Barkleyn, Seamus Colemanin, Yannick Bolasien ja Ramiro Funes Morin apuja. Kaikki ovat erinäisten vammojen takia sivussa.

Vaikka Paul Pogba puuttuukiin isäntäjoukkueelta, voidaan ManU:n katsoa olevan selkeä ennakkosuosikki illan kamppailussa. Everton varsinkin kaipaa lisää tehoja, sillä maalinteko on ollut todellista tervanjuontia tällä kaudella. Viime kaudellakin maaleja tykitellyt Romelu Lukaku maalaa nykyisin ManU:n laskuun.

Poimimme NordicBetin listalta muutaman kohteen, joita kokeilemme tässä pelissä.

  • Everton tekee yli 0.5 maalia @1.96
  • Kummatkin joukkueet tekevät maalin: kyllä @2.15
  • Kotijoukkue voittaa + yli 2.5 maalia @1.96

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here