Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – Club Brugge

Otteluennakko: Manchester United - Club Brugge KV

 

Vuoden tauolta Mestarien liigaan takaisin halajava Manchester United isännöi Club Bruggea Old Traffordilla

Katastrofaalisen 2013/14 -Valioliigakauden päätteeksi Manchester United jäi ulos Mestarien liigasta ensimmäisen kerran 19 vuoteen. Viime kaudella United luovi Louis van Gaalin johdolla liiganeloseksi ja nyt sillä on edessään karsintapelit.

Club Brugge on puolestaan Belgian sarjan kakkonen ja heidän urakkansa Mestarien liigaan pääsemiseksi on varmasti yksi vaikeimmista. United on huippumotivoitunut pesemään kasvonsa, sillä englantilaiset kuuluvat ehdottomasti Mestarien liigan kartalle.

Brugge on silti hankala joukkue. Tiivis puolustaminen ja muutama profiilipelaa on Belgian futiksessa voittava kaava. Barcelonan kasvatti Victor Vazquez oli vuoden pelaaja Belgiassa viime kaudella ja on varmasti ympyröity van Gaalin kirjassa potentiaalisena uhkana.

Kaksi ensimmäistä Valioliigapeliään 1-0 voittanut United lähtee avausosaan ja koko ottelupariin selkeänä suosikkina. Puoliaika.comin toimitus pitää lähtökohtaisesti illan isäntiä ottelun voittajana.

Poimimme pari pelikohdetta NordicBetin listalta:

* Maalimäärä: alle 2.5 maalia @2.00

* Molemmat joukkueet tekevät maalin: ei @1.71

* Lopputulos: 2-0 @6.23

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here