Puoliaika.com otteluennakko: Manchester United – Arsenal

Valioliiga otteluennakko

28/2/16 – 16:05

@Old Trafford, Manchester

Sarjakärjen tuntumassa keikkuva Arsenal lähtee jahtaamaan täyttä pistepottia Manchesteristä.

Manchester Unitedin ja Arsenalin väliset kamppailut ovat vuosien varrella olleet lähes eeppisiä vääntöjä, joissa nähtiin parasta viihdettä Valioliigan historiassa. Seurojen välinen suhde oli vihamielinen 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alkupuolella. Viimeisen vuosikymmenen aikana Chelsean ja Manchester Cityn nousu mestaruustaisteluun on rauhoittanut ManU:n ja Arsenalin välisten otteluiden latausta.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun voitto mielessään. Unitedin voitto pitäisi manchesteriläiset hyvin mukana TOP 4-taistelussa. Arsenalin olisi puolestaan kerättävä pisteitä, sillä Leicester kuroi piste-eron Valioliigan kärjessä viiteen pisteeseen eilisellä Norwich-voitollaan. Kummallakaan ei ole varaa hävitä iltapäivän ottelua, joten paineita riittää.

Arsenal lähtee otteluun suosikkina, sillä Unitedin loukkaantumislista on surkuhupaisan pitkä. Arsenal pelaa myös parempaa futista. Vaikka molemmat vannovat pallonhallintapelin nimiin, erona on Tykkimiesten murtautumiskyky tekopaikoille. Tällä kaudella Arsenalilta on löytynyt henkistä venymiskykyä ja kovuutta puolustuspelissä. Nämä seikat ovat aiemmin lähes poikkeuksetta sulaneet käsiin kauden edetessä ratkaisuvaiheille.

Punaiset Paholaiset kamppailevat pitkän loukkaantumislistan ja aneemisen pelinopeutensa kanssa. Louis van Gaalin kunniaksi on sanottava, että hollantilaisen rekordi muita huippuseuroja vastaan on loistava. Siitä huolimatta Arsenal jyräsi kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 3-0 kotivoittoon. Loukkaantumissuma on pakottanut van Gaalin luottamaan junnuosastoon, joista monet ovat tarttuneetkin mahdollisuuksiinsa kaksin käsin. Marcus Rashford iski heti debyytissään 2 maalia FC Midtjyllandin verkkoon Eurooppa-liigassa ja nuorukainen aloittanee myös tänään ManU:n kärjessä.

Valioliigan kärkiseurojen kohtaamisessa tasapeli on hyvä lähtökohta, joskin vierasjoukkue Arsenal on tänään suosikki. Maaleilla tuskin tullaan kauheasti mässäilemään. 0-2 maalia on todennäköinen kummallakin joukkueella.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta.

Muista NordicBetin superviikonlopun tarjous!

  • Arsenal @2.25
  • Alle 2.5 maalia @1.70
  • Morgan Schneiderlin keltainen kortti @2.75
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here