Puoliaika.com otteluennakko: Manchester City – West Ham

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Sarjakärki Manchester City kohtaa tänään kotonaan 19.sijalla olevan West Hamin. Luvassa on isänniltä todennäköisesti hieman kierrätystä aloituskokoonpanossa, sillä City pelaa keskiviikkona Shaktaria vastaan Mestarien liigan ottelun vieraissa.

City johtaa Valioliigaa tällä hetkellä viidellä pisteellä ja on pelannut toisena olevaa Manchester Unitedia yhden ottelun vähemmän. Mikäli tänään Citylle voitto tulee, kasvaa johto jo kahdeksaan pisteeseen. Ja kyllähän sen voiton pitäisi tulla, on West Ham sen verran purjeissa ollut koko kauden. City on tehnyt eniten maaleja (44) ja West Ham on päästänyt Stoken kanssa puolestaa eniten (30). Siinä on asetelmat tämän päivän peliin.

City varmasti tulee kierrättämään pelaajiaan, jotta he saavat paljon ansaittua lepoa. Mestarien liigassa joukkue on jo varmistanut lohkovoiton, joten sielläkään ei ole panosta muuta kuin palkintorahoista, joka on 1,5 miljoonaa. Citylle pikkurahoja, mutta Pep Guardiola haluaa varmasti hakea Shaktarista voiton.

West Hamin poissaolojen lisäksi (Chicarito, Fonte, mahdollisesti Caroll, Reid ja Collins) heillä on yksi pakollinen penkkikomennus, sillä Joe Hart ei voi pelata City vastaan, joten West Hamilla tuskin on tänään hirveästi annettavaa peliin ja tämän pitäisi olla helpohko voitto Citylle.

Poimimme seuraavat kohteet Unibetin listalta otteluun:

  • City yli 3,5 maalia @2.20
  • City -2 @1.80
  • City-3 @2.88

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here