Puoliaika.com otteluennakko: Manchester City – Liverpool

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Valioliigan kärkijoukkueet kohtaavat toisensa, kun Liverpool matkustaa Manchester Cityn vieraaksi kello 14:30 alkavassa ottelussa.

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä seitsemässä pisteessä, mutta Liverpoolilla on hieman parempi maalisuhde. He ovat onnistuneet tekemään peräti kahdeksan maalia ja omissa on soinut kolmesti. Cityllä tehtyjä maaleja on viisi ja päästettyjä vain kaksi.

Liverpool lähtee erinomaisesta asemasta tähän otteluun, sillä he voittivat Arsenalin peräti 4-0 ennen maaotttelutaukoa. City voitti 90+7 minuutilla tehdyn maalin turvin Bournemouthin luvuin 2-1, joten heidän esityksensä ennen taukoa ei ollut kovin kaksinen. Voitto maksoi kovan hinnan, sillä ratkaisumaalin tehnyt Raheem Sterling tuuletteli itselleen pelikiellon kahden keltaisen kortin johdosta. Sterlingin lisäksi Cityltä puuttuu varmasti Vincent Kompany. 

Liverpoolilta puolestaan puuttuu ottelusta Adam Lallana, Adam Bogdan, Nathaniel Clyne, sekä Danny Ings. Coutinhoa tuskin nähdään kentällä vielä tänään.

Molemmilta joukkueilta löytyy kyllä tulivoimaa, joten uskomme, että molempien puolustukset tulevat vuotamaan ja pelin intensiteetin johdosta myös kortteja tullaan näkemään.

Poimimmeki tämän takia seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Yli 2,5 maalia @1.53

Yli 4,5 korttia @1.74

Katso myös huikea #LoveTheBet -kohde:

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here