Puoliaika.com otteluennakko: Manchester City – Chelsea

Valioliiga otteluennakko

 

Kaksi Valioliigan ennakkosuosikkia kohtaavat sunnuntain trillerissä Etihadilla

Kun puhutaan todellisista Valioliigan raskassarjalaisisten kohtaamisista, niin Manchester Cityn ja Chelsean välinen ottelu on juuri sellainen.

Jo toisella kierroksella saamme nauttia näiden kahden kiistakumppanin väännöstä. Manuel Pellegrinin City on aivan huippuunsa latautunut, kun taas Jose Mourinhon Chelsea-leiristä kantautuu negatiivisia viestejä. Ottelua edeltävän viikon otsikoita on hallinnut Mourinhon ja seuran lääkintähenkilöstön välinen tilanne. Mourinholaista taktiikkaa saada huomio pois huonosta avausottelusta, kenties?

Manchester City on parhaimmillaan Valioliigan kovin joukkue. Ajoittain City saa sellaisen vaihteen päälle, johon kukaan muu ei pysty vastaamaan. Viime kaudella Cityn ongelmana oli suuret ailahtelut ja uskomattomat sulamiset selkeästi itseään heikompia seuroja vastaan.

Nyt manchesteriläiset ovat olleet aktiivisia kilpavarustelussaan ja Raheem Sterlingin hankkiminen megalomaanisella summalla oli osoitus Cityn olevan jälleen tosissaan mestaruusjahdissa.

Chelsea puolestaan ei ole vahvistunut merkittävästi ja Mourinhon luotto samaan konseptiin on kova. Nähtäväksi jää onko muutosten vähyys lopulta positiivinen vai negatiivinen seikka. Chelsea on aloittanut kautensa huonosti ja tietynlainen jäykkyys huokuu kaikesta tekemisestä. Brittimediassa nostellaan jo arvailuja Mourinhon tyytyväisyydestä Chelseassa…

Jos Manchester City saa kaikki kilpahevosensa avaukseen on se selkeä suosikki Puoliaika.comin toimituksen papereissa. Toisaalta Mourinhon saldo huippuotteluissa on ylivertainen ja tämänkaltainen ”me vastaan muut” -asetelma sopii portugalilaisvelholla mainiosti. Joka tapauksessa ensimmäisessä ottelussaan vakuuttaneella Cityllä on elämänsä tilaisuus napata täydet pisteet huipputärkeässä kamppailussa.

Toimitus poimi NordicBetin listalta pari kohdetta sunnuntain huippukamppailuun:

* Kotijoukkueen maalimäärä: yli 1.5 @2.06

* Kotijoukkueen ensimmäinen maali: 1. puoliaika @1.97

* Branislav Ivanociv keltainen kortti @2.60

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän