Puoliaika.com otteluennakko: Manchester City – Arsenal

Coolbet

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Valioliiga-kierroksen ehdottmasti kiinnostavin ottelu pelataan tänään, kun Tykkimiehet kohtaavat Manchetester Cityn vieraissa.

Illan kohtaamista varjostaa molempien joukkueiden lukuisat poissaolot. Vierailijoilta pahimmat menetykset tulevat Santi Cazorlan, sekä Aaron Ramseyn mahdollisen poissaolon takia, kun taas Cityltä puuttuu Chelsea ottelussa annettujen punaisten korttien takia Sergio Aguero ja Fernandinho. Loukkaantumisten johdosta isänniltä puuttuu Vincent Kompanym sekä Ilkay Gündogan.

Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus kiriä Chelsean johtoa tänään, sekä nousta hetkellisesti toiselle sijalle. Citylle tämä on tänään hieman haastavempaa, sillä heiltä puuttuu joukkueen paras maalintekijä, kun Aguero kärsii pelikieltoaan. On siis erittäin mielenkiintoista nähdä mitä City keksii ilman heidän kulmahammastaan.

Ottelu tulee joka tapauksessa olemaan vauhdikas, sillä Arsenal tietää, että City on nyt lyötävissä poissaolojensa johdosta. City todella kova kotijoukkue, sillä pari viikkoa sitten hävityn Chelsea-ottelun jälkeen joudutaan seuraavaan tappioon palaamaan aina maaliskuun loppuun. Arsenalin vierasformi on vähintään yhtä vakuuttava. Ennen tämän viikkoista Everton-tappiota, Arsenal oli hävinnyt vieraissa Barcelonalle maaliskuun puolessa välissä.

Toimitus suuntaa sporttibaariin katsomaan tätä titaanien taistoa ja laittaa lapulle seuraavat kohteet Coolbetin listalta:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.52

Yli 2,5 maalia @1.64

Yli 5,5 korttia @2.20

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän