Puoliaika.com otteluennakko: Lorient – PSG

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Todella nöyryyttävän tappion Barcelonalle kokenut PSG tähtää nyt ainoastaan Ligue 1 mestaruuteen. Tänään he kohtaavat sarjataulukon pohjalla olevan Lorientin.

Lorientin kausi on mennyt täysin penkin alle, sillä joukkue makaa sarjataulukon pohjalla ja pudotusuhan välttämiseen on matkaa kuusi pistettä. He ovat onnistuneet tekemään vain kerkimäärin maalin per peli ja omissa on soinut keskiarvolta kahdesti per ottelu.

PSG on sarjassa kolmantena, kuusi pistettä ykkösenä olevaa Monacoa perässä ja pisteen päässä toisena olevasta Nicestä.

Pariisilaiset tulevat varmasti lepuuttamaan tänään useita avauksen pelaajia raskaan arkipelin jälkeen. Tämän lisäksi Marco Verratti kärsii pelikiellosta ja Tiago Mottan pelikunto selviää myöhemmin. Lorientilta puolestaan puuttuu liuta pelaajia, joten tässä on PSG:llä hyvä sauma antaa vastuuta hieman vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille.

On erittäin todennäköistä, että PSG ottaa tästä voiton hieman isommalla marginaalilla. Lähdimme hakemaan Betssonin listalta seuraavia kohteita otteluun:

PSG-1 @1.83

HT/FT 2/2 @1.80

PSG yli 2.5 maalia @2.05

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!