Puoliaika.com otteluennakko: Liverpool – Sevilla

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Liverpool avaa Mestarien liigan kautensa kotiottelulla Sevillaa vastaan. Jürgen Kloppin miehistö lähtee otteluun karmean 0-5 Manchester City-tappion jäljiltä. Itseluottamus ei ole huipussaan, eikä tappioitta pelannut Sevilla ole mikään suupala.

Liverpool tekee odotetun paluunsa Mestarien liigaan tänään, kun se isännöi Anfieldilla La Ligan Sevillaa. Pool kärsi viikonloppuna Manchester Citylle karmaisevan 0-5 tappion. Sadio Manén punaisen kortin jälkeen Jürgen Kloppin miehistö romahti ja City käytti tilaisuuden hyväkseen.

Sevilla puolestaan lämmitteli UCL-kamppailua varten voittamalla Eibarin selvänumeroisesti 3-0. Sevilla on pelannut kautensa tähän mennessä ilman tappioita, joten se lähtee hyvässä iskussa Englantiin.

Erinomaisesti kotonaan pelannut Liverpool nousee kuitenkin ennakkospekulaatioissa illan selkeäksi suosikiksi. Poolin edellinen kotiottelu päättyi 4-0 rökälevoittoon Arsenalista ja nopeajalkainen sekä armottomasti prässäävä kotijoukkue lähtee hakemaan Sevillan päänahkaa viikonlopun huonosta tuloksesta huolimatta.

Ottelun suunta ratkennee pitkälti keskikentällä, jossa kotijoukkueelta löytyy enemmän jalkoja kuin vierailijalta. Sevillan Steven N’Zonzilta odotetaan isoa ottelua, mikäli vierailija meinaa pysyä kotijoukkueen työmyyrien perässä.

Sevillalta puuttuu kesähankinta Nolito, sekä niin ikään kesällä seuraan siirtynyt Johannes Geis. Kotijoukkueelta on sivussa mm. Adam Lallana. Englantilaisen lisäksi Mo Salahin pelikunto on arvoitus, sillä mies kärsii flunssasta. Philippe Coutinho saatetaan nähdä tänään kehissä, kun miehen siirto Barcelonaan ei mennyt läpi ja pahimmat kiukuttelut on kiukuteltu.

Poimimme NordicBetin listalta muutaman pelikohteen, joita lähdemme kokeilemaan illan kamppailuun.

  • Kotijoukkueen ensimmäinen maali: ensimmäinen puoliaika @1.62
  • Liverpool voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin @3.00
  • Ever Banega saa keltaisen kortin @2.80

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän