Puoliaika.com otteluennakko: Leicester – Watford

Valioliiga otteluennakko

7/11/15 – 17:00

King Power Stadium, Leicester

 

Sarjanousija Watford haastaa Leicesterin King Power Stadiumilla

Kalenterivuoden 2015 kovimpia joukkueita oleva Leicester on tällä hetkellä lennossa. Claudio Ranierin luotsaamat sinipaidat ovat tehneet Valioliigassa toiseksi eniten maaleja (23). Ainoastaan sarjaa johtava Manchester City on ollut kliinisempi maalin edessä 26:lla maalillaan.

Vaikka sarjakolmonen Leicester onkin tehokas, niin myös toiseen päätyyn tulee maaleja. Leicesterin pelit ovatkin olleet neutraalin katsojan kannalta Valioliigan parasta antia yhdessä West Hamin ja Arsenalin otteluiden ohella.

Takaisin Englannin pääsarjaan palannut Watford on ollut myös kauden positiivisia yllättäjiä. Espanjalaisen Quique Sanchez Floresin suojatit majailevat tällä hetkellä mukavasti sarjan keskikastissa. Tasapainoista jalkapalloa pelaava Hornets on ollut vaikea lyötävä ja varsinkin vieraskentällä Watford on pitänyt puolensa erinomaisesti.

Leicesterin kaksi kovinta suorittajaa ovat olleet ehdottomasti tulikuuma Jamie Vardy ja laituri Riyad Mahrez. Vardy on päässyt hyvien esitystensä johdosta Englannin maajoukkuerinkiin ja tämä nousu pubisarjoista kaikkein kirkkaimpiin valoihin on jo tarina itsessään.

Algerialainen Mahrez on parhaimmillaan täysin pitelemätön laidallaan. 24-vuotias kikkakone on myös tehokas viimeistelijä ja onkin tehnyt puolentoista kauden aikana Leicesterissä jo 14 maalia. Molempia miehiä on yhdistetty jopa Barcelonaan ja Real Madridiin median siirtospekulaatioissa.

Watfordin tärkeimpiä pelaajia on ranskalainen Etienne Capoue. Tottenhamiin isolla kohulla Ranskasta siirtynyt Capoue tuomittiin massiiviseksi flopiksi, mutta homma on alkanut toimia Sanchez Floresin alaisuudessa. Watfordissa isokokoinen Capoue on päässyt näyttämään parasta osaamistaan keskikentän johtajana.

Puoliaika.comin toimitus odottaa ottelusta erinomaisen viihdyttävää kamppailua, jossa kaikella todennäköisyydellä nähdään runsaasti maaleja. Mielenkiintoista on nähdä pystyykö Leicesterin Jamie Vardy tekemään maalin jo yhdeksännessä peräkkäisessä Valioliigaottelussa. Ennätys on Ruud van Nistelrooyn nimissä, joka iski maalin 10:ssä ottelussa putkeen.

Poimimme NordicBetin listalta muutaman maukkaan kohteen:

  • Maalien lukumäärä: yli 3.5 @3.00
  • Kotijoukkue maalien määrä: yli 1.5 @1.80
  • Jamie Vardy yli 1.5 maalia @5.50
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here