Puoliaika.com otteluennakko: Leicester – Chelsea

Valioliiga otteluennakko

Kauden yllättäjä kohtaa kauden flopin tänään ainoassa Valioliiga-ottelussa. Jatkuuko Chelsean putoamiskierre vai katkeaako Leicesterin liito?

Chelsea on joutunut Englannissa monen median pilkan kohteeksi erittäin huonon kauden takia. Lontoolaiset ovat tällä hetkellä 16. ja ovat saaneet koko kaudella vain neljä voittoa. Chelsea on yhden pisteen turvin pudotusviivan yläpuolella.

Kummallakaan joukkueella ei ole mitään uusia loukkaantumisia, joten lähes parhaalla joukkueella molemmat pääsevät iskemään illan koitokseen.

Vaikka statistiikka kertoo, että Chelsea on voittanut näiden kahden joukkueen kohtaamisesta lähes kaikki ottelut on tänään tilanne kuitenkin täysin eri. Chelsea on jotenkin täysin suossa ja ongelmat kumpuavat pukukopista. Jotain on Jose Mourinhon joukkueessa muuttunut, sillä kukaan heistä ei ole pelannut hetkeen omalla tasolla. Sen jälkeen kun Mourinho kehui, että Eden Hazard on parempi kuin Cristiano Ronaldo, ei Hazard ole tehnyt maalin maalia ja on missannut pilkkuja, kun taas Ronaldo on naputellut maaleja maalin jälkeen.

Uskomme, että Leicester ei hyydy Chelsean käsittelyssä. Nordicbet tarjoaa Leicesterin kotivoitolle yli 3.00 kerrointa ja kyllähän tähän vetomiesten on tartuttava.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Leicester @3.10

Yli 2,5 maalia @1.95

Kotivoitto ja molemmat tekee maalin @6.25

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here