Puoliaika.com otteluennakko: Katsaus lauantain Valioliigapeleihin

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Englannin Valioliigassa tahkotaan lauantaina seitsemän ottelun kierros. Mielenkiintoisimpia otteluita ovat West Hamin ja Swansean ”kuuden pisteen peli”, jossa kaksi putoamiskamppailussa olevaa seuraa kohtaavat. Myös sarjan häntäpäässä oleva Middlesbrough kaipaa kipeästi pisteitä, mikäli se aikoo säilyttää sarjapaikkansa. Boro isännöi 14. sijalla majailevaa Burnleytä.

Tottenham – Watford (14:30)

Sarjassa kakkosena oleva Spurs onnistui nappaamaan viime hetkien uskomattoman nousunsa johdosta Swansean vieraana täydet pisteet. Mauricio Pochettinon miehistö oli 88. minuutille asti 0-1 tappiolla, mutta käänsi pelin ja voitti 3-1. Watford on sarjassa kymmenentenä, eikä sillä ole suuria panoksia enää tämän kauden otteluissaan. Tämän pitäisi olla varma kotivoitto kovakuntoiselle Tottenhamille.

Toimituksen tipsi: Tottenham -1 @1.63

West Bromwich Albion – Southampton (17:00)

Vierailevan Southamptonin poissaolijoiden lista on järkyttävän pitkä, eikä vahvasti kotona pelannut WBA ole vastustajana helpoimmasta päästä. Tony Pulisin WBA on voittanut viimeisestä kymmenestä kotipelistään kahdeksan, joten sillä on hyvä mahdollisuus lyödä vajaamiehinen Soton.

Tomituksen tipsi: Draw no Bet West Bromwich @2.10

West Ham United – Swansea (17:00)

Kierroksen kenties kiinnostavin ottelu, jossa putoamiskamppailuun mukaan vajonnut West Ham isännöi Swanseaa. Kotijoukkue on liigan huonokuntoisimpia joukkueita tällä hetkellä. Takana on viisi tappiota putkeen, eikä tilannetta helpota lukuisat loukkaantumiset. Swanseallakaan ei pyyhi erityisen vahvasti, joten ottelu on lähtökohdiltaan todella ympäripyöreä. West Ham on kotietunsa turvin hienoinen ennakkosuosikki.

Toimituksen tipsi: Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.64

Manchester City – Hull City (17:00)

Chelsean vieraana viikolla tappion kärsinyt Manchester City lähtee selvänä ennakkosuosikkina Hull-kamppailuun. Hull on pelannut kotiotteluissaan hyvin, mutta vieraissa homma ei ole toiminut. Tigers onkin hävinnyt 12 edellisestä 13:sta vieraskamppailustaan. Tämä pitäisi olla Man Cityn heiniä.

Tomituksen tipsi: Manchester City @1.20

Middlesbrough – Burnley (17:00)

Umpisurkean Sunderlandin kanssa Valioliigan pohjalle juuttunut Middlesbrough alkaa olla pakkovoiton edessä, mikäli se haluaa edes taistella sarjapaikastaan. Borolle maalinteko on täyttä tuskaa, sillä se on osunut 30 kierroksen aikana vain 22 kertaa. Punapaidat eivät myöskään päästä hirveästi maaleja, vaikka viikolla se hävisikin Hullille runsasmaalisessa ottelussa. Odotusarvona on vähämaalinen ottelu, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Toimituksen tipsi: Alle 2.5 maalia @1.57

Stoke – Liverpool (17:00)

Liverpoolin edellisessä pelissä varmalta näyttänyt kotivoitto kääntyi loppuhetkillä tasapeliksi, kun Bournemouth nappasi arvokkaan vieraspisteen Anfieldiltä. Ikäviä uutisia Jürgen Kloppille toi Sadio Manén loukkaantuminen, joka pitää tähtihyökkääjän sivussa koko loppukauden. Stoken vierailu ei ole ikinä helppo paikka, ja viimeisessä 9 ottelussa Potters on hävinnyt kotonaan vain Chelsealle. Ympäripyöreässä ottelussa pisteet voi suunnata mihin suuntaan tahansa. Tasapeli on hyvä lähtökohta Britannia Stadiumin kamppailuun.

Toimituksen tipsi: Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.70

Bournemouth – Chelsea (19:30)

Chelsealle on jo molemmat kädet kiinni Valioliigan mestaruuspokaalissa, eikä sillä pitäisi olla suuria ongelmia Bournemouthin lyömisessä. Vaikka Bournemouth on pelannut tällä kaudella hyviä otteluita sarjan huippujoukkueita vastaan, on sillä tänään massiivinen tehtävä saada edes pistettä sarjakärjeltä. Chelsealta on sivussa vain Victor Moses, eikä itseluottamuksen kanssa ole ongelmia keskiviikon Manchester City-voiton jälkeen.

Toimituksen tipsi: Vierasjoukkueen maalit yli 1.5 @1.63

Seitsemän kohteen rekastamme yhteiskertoimeksi tulee 29.31, joka toisi mojovan potin osuessaan. Muista avata tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet