Puoliaika.com otteluennakko: Katsaus illan Eurooppaliigan otteluihin

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Tänään pelataan neljä Eurooppaliigan ottelua. Me käymme pikaisella katsauksella läpi kaikki ottelut.

Lyon – Besiktas

Erittäin hyökkäysvoittoiset joukkueet kohtaavat tänään Ranskassa, kun Lyon isännöi Besiktasia. Besiktas joutuu lähtemään otteluun ilman Abouabakaria, kun taas Lyonilta puuttuu Gonalone ja Manusta Lyoniin hankittua Memphis Depayta. 

Lyon on tehnyt viidessä viimeisessä kotiottelussa yhteensä 20 maalia ja Besiktas 9, joten tänään todennäköisesti nähdään maaleja.

Poimintamme illan otteluun Unibetin listalta:

  • Yli 4,5 korttia @1.82
  • Lyon @1.52

Ajax – Schalke

Amsterdamin ylpeys isännöi loukkaantumisista kärsivää Schalkea. Vierailta on tänään pois muunmuassa, Naldo, Dennis Aogo ja Baba Rahman. Ajax on hävinnyt vain yhden 13 viimeisestä ottelusta Euroopassa. Ajaxin hyvä formin takia uskomme, että tänään Schalke kaatuu, mutta Ajaxin jatkoonmeno ei ole kiveen kirjoitettu.

Poimintamme illan otteluun Unibetin listalta:

  • Ajax @2.40
  • Yli 2,5 maalia @1.88

Anderlecht – Manchester United

Jose Mourinhon miehistö on tänään tosipaikan edessä, sillä voitto ei irtoa helposti tänään. Manulta puuttuu illan ottelusta muunmuassa: Juan Mata, Wayne Rooney, Ashley Young, sekä mahdollisesti David de Gea. Tämä saattaa koitua Manun kohtaloksi. Kotijoukkue ei ole hävinnyt tänä vuonna kertaakaan kotonaan. Viimeistin tappio tuli Eurooppaliigassa St. Etiennelle joulukuun alussa.

Ottelusta tulee todennäköisesti erittäin tasainen ja Mourinhon miljoonien eurojen pelaajat joutuvat tekemään töitä palkkansa eteen.

Poimintamme illan otteluun Unibetin listalta:

  • Anderlecht tai tasapeli @2.06
  • Alle 1,5 maalia @3.25

Celta Vigo – Genk

Celta Vigolta puuttuu tämän illan ottelusta varmasti Giuseppe Rossi, sekä mahdollisesti John Guidetti. Nämä ovat pahoja menetyksiä hyökkäyspäälle, mutta onneksi kotijoukkueelta löytyy Iago Aspas.  Vierailta puuttuu muutamia pelaajia, joista pahin on Nikolaos Kareliksen poissaolo. Molemmilta puuttuu siit hyökkäysvoimaa, joten nälkäiset vaihtomiehet saavat varmasti vastuuta tänään ainakin lopussa.

Ottelusta löytyy myös suomalaisväriä, sillä Jere Uronen nähdään vasempana laitapakkina pysäyttämässä Aspaksen ja Siston nousuja.

Tänään saatetaan nähdä hieman rikkonaista peliä, joskin kolme pelaajaa isänniltä on kortin päässä pelikiellosta.

Poimintamme illan otteluun Unibetin listalta:

  • Yli 4,5 korttia @1.89
  • Yli 2,5 maalia @2.00

unibetAvaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.