Puoliaika.com otteluennakko: KAA Gent – Valencia

Otteluennakko: Mestarien Liiga

4/11/15 – 21:45

Ghelamco Arena, Gent

 

Lohkokakkonen Valencia matkustaa Gentin vieraaksi Belgiaan

H-lohkon pohjalla makaavan Gentin on pakko ottaa ottelusta pisteitä mikäli se vielä mielii taistella jatkopaikasta. Tosin Lyonilla on myös ainoastaan yksi piste, joten Eurooppa liigan paikasta käydään vielä kiivas taisto.

Valencia on puolestaan tukevasti lohkon kakkosena kuudella pisteellä kolmesta ottelusta. Espanjalaisjoukkue lähtee hakemaan tärkeitä vieraspisteitä vakuuttavan kotivoittonsa jälkeen paikallisvastustaja Levantesta.

Valencialta on loukkaantumisten johdosta sivussa ykkös- ja kakkosmaalivahdit Diego Alves, sekä Mat Ryan. Maalilla jatkaa siis 24-vuotias tuuraaja Jaume. Alakerrasta puuttuu myös romuluinen toppari, Aymen Abdennour.

Gentiltä on sivussa jopa viisi avauskokoonpanon miestä. Valmennusjohto on kuitenkin toiveikas tärkeän hyökkäyspelaaja Laurent Depoitren pelikunnon suhteen. Depoitren pelaaminen ratkennee aivan ottelun alla.

Gentillä on viimeisen kuuden ottelun sarjassa 3 voittoa, 2 tappiota ja tasapeli. Valencialla vastaava saldo on 4 voittoa ja kaksi tappiota.

Puoliaika.comin toimitus pitää Valenciaa ottelun suosikkina. Ottelusta on silti analyysimme mukaan tulossa suht tasaväkinen.

Poimimme NordicBetin listalta muutaman pelikohteen illan otteluun:

  • Valencia @2.35
  • Maalien lukumäärä: yli 2.5 @2.15
  • Vierasjoukkue maalien lukumäärä: yli 1.5 @2.15
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here