Puoliaika.com otteluennakko: Internazionale – Napoli

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Serie A:n sunnuntai-illan huippukamppailussa kohtaavat Inter ja Napoli. Viimeisen viiden ottelun aikana Inter on hävinnyt kolmesti ja tasannut pisteet kahdesti. Vieraileva Napoli on joukkueista paremmassa vireessä, vaikka se kokikin pistemenetyksen Sassuolon vieraana edellisellä kierroksella.

Vieraileva Napoli on sarjassa tällä hetkellä kolmantena, Juventuksen ja AS Roman takana. Piste-eroa kakkosena olevaan Romaan on neljä pistettä. Neljäntenä Serie A:ssa tulee Lazio, jonka ero Napoliin on 4 pinnaa. Roma hävisi tänään paikallisderbyssä Laziolle, joten Napolilla on fantastinen paikka kuroa kärkikaksikkoa kiinni.

Inter on puolestaan pelannut viime aikoina todella heikosti. Stefano Piolin joukkue on napsinut viimeisestä viidestä ottelustaan ainoastaan kaksi pistettä, ja sen sarjasijoitus Seria A:ssa on vasta seitsemäs. Eurosijat ovat vielä seuralla haarukassa, mutta otteiden on syytä kohentua, sillä muuten AC Milan tai Fiorentina nappaa viimeisen paikan ensi kauden Euro-otteluihin.

Napoli on Serie A:n tehokkaimmin maaleja tehnyt joukkue, eikä Maurizio Zarrin miehistö lähde tänäänkään peruuttelemaan Interin vieraana. Zarrille harmaita hiuksia on tuottanut alakerran virheet, joita Napoli lähtee kitkemään pois.

Molempien joukkueiden materiaali on laaja, sekä hyökkäyspää täynnä ratkaisijoita. Ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta peliä, jossa maaleja nähdään molempiin päihin. Puntit ovat otteluun lähdettäessä likimain tasan, mutta Interin huono vire viime aikoina antaa pienen edun Napolille.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet, joita kokeilemme illan otteluun.

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.48
  • Yli 2.5 maalia @1.57
  • Callejón tekee maalin @3.10

unibet

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!