Puoliaika.com otteluennakko: Internazionale – AC Milan

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Kiinalaisomistaja Li Yonghongin omistukseen torstaina siirtynyt AC Milan haastaa Milanon paikallisderbyssä Interin. Kotijoukkueena tänään oleva Inter on valunut sarjataulukossa jo seitsemänneksi. Paikalliskilpailija Milan puolestaan hyppäsi sarjataulukossa naapurinsa yläpuolelle kuudenneksi.

Tulikuuma Derby della Madonnina starttaa jälleen kerran erittäin mielenkiintoisista asetelmista, vaikka kummallaakaan perinteisellä milanolaisseuralla ei ole pitkään aikaan ollut mitään asiaa Serie A:n mestaruuskamppailuun.

Inter on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä, kaksi pistettä paikalliskilpailijaansa jäljessä. Kolmen edellisen ottelun saldona on tappiot Crotonelle ja Sampdorialle sekä tasapeli Torinon vieraana. Tätä ennen Inter pieksi erinomaista kautta pelaavan Atalantan San Sirolla peräti 7-1.

AC Milan on kolmen ottelun tappiottomassa putkessa. Viime viikonloppuna se voitti Palermon, sitä ennen pelasi 1-1 tasurin Pescarana vieraana ja ennen maajoukkuetaukoa se voitti Genoan 1-0.

Stefano Piolin miehistö pääsee päivän derbyyn ilman merkittäviä poissaolijoita, kun taas Milanilta puuttuu useampi mies. Keskikentältä puuttuvat Riccardo Montolivo, erinomainen Giacomo Bonaventura sekä Mario Pašalić. Myös kokenut Ignazio Abate on sivussa.

Derby della Madonninasta on odotettavissa tasainen vääntö. Milan on hieman paremmassa vireessä tällä hetkellä, joten se on ottelussa hienoinen suosikki. Maaleja tuskin ottelussa nähdään kahta tai kolmea enempää.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet, joita lähdemme kokeilemaan.

  • AC Milan @3.60
  • Ottelussa nähdään alle 3.5 maalia @1.55

unibet

Muista myös Unibetin Eurofutisarvonta!

Oletko onnekas? Aseta 10€ tai enemmän Live-vedonlyönnissä mihin vain suurimmista Euroopan liigoista ja saat lipun arvontaamme! Viisi onnekasta pelaajaa voittavat 100€ ilmaisvedon, kaikkiaan 100 palkintoa on jaossa.

Miten homma toimii?

  • Ilmoittaudu alla osallistuaksesi.
  • Aseta yksi 10€ tai enemmän live veto osallistuville liigoille*, vähintään kertoimella 1.40, joko 15., 16. tai 17. huhtikuuta.
  • Osallistut automaattisesti arvontaamme! 
  • Kaikki voittajat saavat Vapaita Vetoja tiistaina 18. huhtikuuta ja he saavat ilmoituksen Minun Viesteissäni.

*Mukana olevat liigat: Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan, Eliteserien.

Numero Palkinto
1.-5. 100€ ilmaisveto
6.-20. 50€ ilmaisveto
21.-50. 25€ ilmaisveto
51.-100. 10€ ilmaisveto

Onnea matkaan!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!