Puoliaika.com otteluennakko: IFK Mariehamn – Legia Varsova

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

IFK Mariehamn saa vastaansa tänään todella kovan vastuksen Mestarien liigan toisella karsintakierroksella, kun Legia Varsova saapuu saarelle.

Ottelu tulee todennäköisesti olemaan kuumempi katsomossa, sillä uutisointien mukaan ilta on Maarianhaminan historian suurin poliisioperaatio ja jopa mantereelta on pyydetty apuja. Toivon mukaan illan ottelu aiheuttaa enemmän otsikoita kuin sen ulkopuoliset asiat, ettei käy samalla tavalla kuin Stadin derbyissä.

On vaikea nähdä, että isäntäjoukkueella olisi mahdollisuutta voittoon tästä otteluparista, sillä Legia on vaan huomattavasti laadukkaampi joukkue. Jopa IFK:n maalille tarjotaan yli kahden kerrointa, sen verran kova ennakkosuosikki vierailija tähän otteluun on.

Legia on hävinnyt vain yhden ottelun viimeiseen kymmeneen otteluun ja tuo tappio tuli cupissa viime viikolla. IFK on puolestaan hävinnyt samassa ajassa kolmesti ja pelannut kolme kertaa tasan, joten kuntopuntarikin on selkeästi vierailijoiden puolella.

Legian puolutus on ollut rautaa sillä 10 ottelussa he ovat päästäneet vain kahdessa ottelussa maaleja, joten kotijoukkueella on tänään kova työ päästä Legian puolustuksen läpi.

Poimitaan illan otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta.

Vierasjoukkue voittaa päästämättä maalia @1.88

 

#LoveTheBet -kohde otteluun: IFK Marienhamn saa maalin @2.25

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!