Puoliaika.com otteluennakko: Hull City – Manchester City

Coolbet

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,

Tapaninpäivän viimeisessä Valioliigaottelussa kohtaavat Manchester City ja liigajumbo Hull City. Mike Phelanin johtama kotijoukkue ei ole voittanut kertaakaan joulukuussa, eikä tehtävä helpotu, kun Manchester City tulee vierailulle.

Hull Cityn kausi on ollut vaikeista lähtökohdista huolimatta iso pettymys. 17 ottelun jälkeen Tiikereillä on kasassa vasta 3 voittoa, ja joukkueen kuntokäyrä näyttää jyrkästi alaspäin. Kotiottelusta Man Cityä vastaan ei ole budjetoitu yhtään pistettä, mutta Mike Phelanin miehistö haluaa silti suojella kolmen perättäisen tappiottoman kotiottelun saldoa. Edellisissä otteluissaan Hull kävi häviämässä Tottenhamin ja West Hamin vieraana.

Vierailevalla Manchester Cityllä on taas viime aikoina kulkenut paremmin. Pep Guardiolan joukkue koki pienen notkahduksen hyvän alkukauden jälkeen. Leicester-shokkitappion jälkeen City on napsinut täydet pisteet Watfordia ja Arsenalia vastaan. Varsinkin viime viikon Arsenal-ottelun toinen jakso oli parasta Cityä pitkään aikaan.

Guardiolan miehistö voi lähteä illan otteluun luottavaisin mielin. Phelanin Hull tulee todennäköisesti parkkeeraamaan bussin oman laatikkonsa edustalle, joten City pääsee hallitsemaan palloa mielin määrin. Mikäli vierasjoukkue malttaa jauhaa omaa peliään laadukkaiden tekopaikkojen järjestämiseksi, tulee City nappaamaan rutiininomaisen vierasvoiton.

Puoliaika.comin toimitus poimi Coolbetin listalta muutaman kohteen, joita lähdemme kokeilemaan illan ottelussa.

  • Manchester City -1 @2.05
  • David Silva tekee maalin @3.75
  • Enemmän kortteja: Hull City @1.77

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän