Puoliaika.com otteluennakko: Huddersfield – Southampton

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Englannin Valioliigassa pelataan tänään kuusi ottelua. Molemmat ottelunsa voittanut sarjanousija Huddersfield isännöi Kirklees Stadiumilla myöskin ilman tappioita kulkevaa Southamptonia. Ottelu pyörähtää käyntiin kello 17.00.

Valioliigan sarjanousija Huddersfield rakentaa tällä hetkellä todellista tuhkimotarinaa. Kahden kierroksen jälkeen toisena sarjataulukossa oleva joukkue on voittanut molemmat ottelunsa ja oma maali on pysynyt puhtaana. Ensin Crystal Palace kaatui vieraskentällä 3-0 ja viime kierroksella Huddersfield voitti kotikentällään Newcastlen 1-0. Viime kaudella 14 maalia Ranskan liigassa tehtaillut Steve Mounie osui Crystal Palacea vastaan kahdesti ja Aaron Mooy huudatti kotiyleisöä Newcastlea vastaan.

Southampton pelasi avauskierroksella maalittoman 0-0 tasapelin Swanseata vastaan ja viime kierroksella West Ham kaatui 3-2. Southampton menetti ottelussa kahdesti johtoasemansa, mutta Charlie Austin toi joukkueelleen täydet kolme sarjapistettä lisäajalla nähdyllä rangaistuspotkumaalillaan. Seitsemäntenä sarjataulukossa majailevan Southamptonin pallonhallintaprosentti West Hamia vastaan oli peräti 67%, kun avauskierroksella Swanseata vastaan The Saints” jäi 60-prosenttiin.

Huddersfieldin tehokkuus hyökkäyspäässä on ollut todella kovaa luokkaa kahdessa ensimmäisessä ottelussa, kun yhdeksästä maalia kohti suuntautuneesta laukauksesta peräti neljä on uponnut sisään. Sarjanousijan saksalaisamerikkalainen manageri David Wagner on luonut joukkueelleen selkeän pelitavan, jossa hyökätään kaikkia kolmea kaistaa pitkin. Wagner toimi aikaisemmin Dortmundin kakkosjoukkueen luotsina ja useampi lähde piti ennen kautta varmana, että mies siirtyy Jurgen Kloppin aisapariksi Liverpooliin. Asiantuntijat sanovatkin Huddersfieldin pelitavan muistuttavan Liverpoolin ja Dortmundin pelitapaa.

Ennen kautta Huddersfieldin puolustuskalustoa pidettiin isona kysymysmerkkinä, mutta kaksi peräkkäistä nollapeliä on hiljentänyt kriitikot. Huddersfieldin 28-vuotias tanskalaismaalivahti Joonas Lossl on ollut vakuuttava ja topparikaksikko Christopher Schindlerin sekä Zankan johtama puolustuslinja on esiintynyt erinomaisesti.

Luvassa on mielenkiintoinen ottelu, jossa kohtaavat kaksi ilman tappioita kulkevaa joukkuetta. Southampton on kertoimien valossa ennakkosuosikki, mutta Huddersfieldillä tuntuu tällä hetkellä olevan todella kova flow-tila päällä. 24 500 katsojaa vetävä Kirklees Stadium lienee tänään tupaten täynnä, joten pelkkään puolustusmuotoon Huddersfield tuskin vetäytyy.

Southamptonin uusi manageri Mauricio Pellegrino ei ihan vielä ole saanut hommaa uomiinsa ja West Ham kaatui lahjarankkarilla. Hypätään pienellä panoksella Hudderfieldin bandwagoniin ja haetaan tästä niukkaa 1-0 kotivoittoa tai vähämaalista tasapeliä.

Poimimme Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Tasapeli @ 3,30
  • Alle 2,5 maalia @ 1,69

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Katso otteluita livenä NordicBetin sivuilta: https://www.nordicbet.com/fi/livebet

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here