Puoliaika.com otteluennakko: HJK – Connah’s Quay

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

HJK ja walesilainen Connah’s Quay kohtaavat tänään Telia 5G-Areenalla kello 19.00 käynnistyvässä Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa.

Connah’s Quay yllätti HJK:n viikko sitten Walesissa pelatussa ensimmäisessä osaottelussa lukemin 1-0. Walesilaiset hyödynsivät käytännössä ainoan maalipaikkansa, joka syntyi erikoistilanteesta. HJK ei painostuksesta ja muutamasta maalipaikasta huolimatta onnistunut maalinteossa walesilaisjoukkueen alhaalla makanutta puolustuslinjaa vastaan. Connah’s Quay luovutti pallonhallinnan HJK:lle, joka tuotti Klubille vaikeuksia.

Ratkaisevin tekijä avauskohtaamisessa oli se, että walesilaiset pystyivät pimentämään käytännössä kokonaan HJK:n pelin avaamisen ja esimerkiksi keskikentän moottori Moshtagh Yaghoubi riisuttiin täysin aseista. HJK-päävalmentaja Mika Lehkosuon mukaan joukkue tiedostaa nyt vastustajansa heikkoudet ja lähtee illan otteluun selkeällä pelisuunnitelmalla. Tavoitteena on vain ja ainoastaan voitto ja sitä myötä jatkopaikka toiselle karsintakierrokselle.

Connah’s Quayn päävalmentajana toimii entinen Manchester City-kapteeni Andy Morrison, joka luonnehti joukkueensa voittoa HJK:sta seurahistorian isoimmaksi voitoksi. Täysin sattumaa voitto ei kuitenkaan ollut, sillä viime vuonna seura yllätti Eurooppa-liigan karsinnoissa norjalaisen Stabäkin.

HJK:n on tänään käytettävä maalipaikkansa tehokkaasti, sillä Connah’s Quay tulee varmasti jatkamaan samanlaista miesvartiointia myös Töölössä. Peliä on muutettava huomattavasti suoraviivaisemmaksi koko joukkueen voimin puolustavaa vastustajaa vastaan. HJK pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä tutulla tekonurmialustalla ja Klubi pääsee hyödyntämään Telia 5G-Areenan kentän leveyttä. Vastustajan muodon sisään on oletettavasti yhtä vaikea pelata riittävän laadukkaita palloja, joten laidoilta vyörytetyt hyökkäykset lienevät tänään isossa roolissa.

HJK:lta ovat sivussa loukkaantumisten takia Atomu Tanaka ja Roni Peiponen, mutta laitapelaaja Juha Pirinen palaa kokoonpanoon. Näin ollen Lehkosuo pääsee valitsemaan Tanakaa lukuun ottamatta parhaan mahdollisen avauskokoonpanon.

HJK tulee kaiken järjen mukaan hallitsemaan kenttätapahtumia ja ottaa pallonhallinnan entistä vahvemmin itselleen. Connah’s Quay lähtee puolustamaan maalin etumatkaansa ja 0-0 on varmasti tulos, jota Morrisonin luotsaama joukkue hakee. HJK:n aikainen avausmaali avaisi peliä, mutta maali-iloitteluun emme usko. Klubi saa olla hereillä yksittäisten vastahyökkäysten kanssa, joita vierasjoukkue varmasti pyrkii luomaan. HJK on haastavista lähtökohdista huolimatta suursuosikki etenemään jatkoon tästä otteluparista.

Poimimme Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet illan suomalaisotteluihin.

  • Alle 3,5 maalia @ 1,50

Avoinna on myös kolme mielenkiintoista #LoveTheBet-kohdetta.

  • SJK, HJK ja VPS etenevät karsintojen seuraavalle kierrokselle @ 5,50
  • SJK, HJK ja VPS kukin tekevät vähintään yhden maalin otteluissa @ 3,10
  • Connah’s Quayn laukaukset kohti maalia alle 2,5 @ 2,00

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!