Puoliaika.com otteluennakko: HIFK – HJK

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - Coolbet

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - CoolbetTänään pelataan kauden toinen Stadin Derby ja luvassa on todella vauhdikas ottelu niin katsomossa, kuin kentälläkin. Ottelu alkaa klo 18:30 Sonera Stadionilla.

HIFK otti vakuuttavan 5-2 voiton sunnuntaina Maarianhaminassa ja HJK taisteli Lahtea vastaan 2-2 tasapelin aivan lisäajan lopussa.

HIFK:n ottelussa hyökkääjät nousivat sankareiksi, kun Pekka Sihvola teki kolme maalia ja Ville Salmikivi viimeisteli kaksi. Mika Väyrysen tulo joukkueeseen toi varmuutta keskikentälle ja pelin rakentelu onnistui huomattavasti paremmin hänen kauttaan. Pelituntuma varmasti Väyrysellä vain paranee, joten miehellä on lupaava loppukausi edessä.

HJK koki Europeleissä todella pahan menetyksen, kun Atomu Tanaka loukkasi itseään eikä ole pelikuntoinen tänään. HJK:lta puuttuu myös Taye Taiwo. Tanakan poissaolo on vaikuttanut selkeästi HJK:n keskustan pelaamiseen ja hyökkäyksien rakenteluun, joten Mika Lehkosuon on nyt löydettävä uusia keinoja rakennella hyökkäyksiä, sillä Tanaka on poissa vielä tovin.

HJK:n uusin vahvistus Ousman Jallow tuskin tulee olemaan avauksessa, mutta hänet saatetaan nähdä tänään kuitenkin kentällä.

Viime kaudella kaikki ottelut päättyivät 1-1 ja tämän kauden ensimmäisen Derbyn HJK vei 2-1. Ottelut ovat olleet suht tasaisia ja tänäänkin tullaan näkemään kentällä todella tiukkaa vääntöä. Pelaajat ovat erittäin latautuneita tähän otteluun.

Toimitus suuntaa katsomoon ja laittaa lapulleen, että ottelussa nähdään yli 2,5 maalia.

Coolbet tarjoaa seuraavia kertoimia otteluun:

HIFK @5.25   Tasapeli @4.00  HJK @1.63

Yli 2,5 maalia @1.76  Alle 2,5 maalia @2.03

 

 

Edellinen artikkeliValioliigan kaikki kesän siirrot
Seuraava artikkeliVideo: 10 asiaa, joita et tiennyt Paul Pogbasta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän